
Darphane, web sitesinden “UTTS TTS Okuyucusu İle TTO’ların Bedelsiz Değişim Programı Kapsamında Yapılacak Montaj İşlemleri Hakkında” bir duyuru yayımladı.
Darphane, web sitesinden “UTTS TTS Okuyucusu İle TTO’ların Bedelsiz Değişim Programı Kapsamında Yapılacak Montaj İşlemleri Hakkında” bir duyuru yayımladı.
Duyuruda, akaryakıt istasyonlarından en az 1 adet TİM ve en az 2 adet TTO siparişlerini verenlerin mevcut tabanca okuyucu cihazlarının bedelsiz olarak değişimi için belirlenen son başvuru tarihini 31 Ocak 2025 olarak güncellendiği belirtildi. Daha önce başvuru için son tarih 31 Aralık 2024 olarak belirlenmişti.
Duyurunun tamamı şu şekilde: “TTS okuyucusunun TTO/TİM ile değişimi ve devreye alınması, Y-İMF tarafından bayiye planlı bir montaj ziyareti yapılmak suretiyle gerçekleştirilecek ve bu hizmete ilişkin olarak montaj, sök-tak, sarf malzemesi gibi bir ücret alınmayacaktır.
TTS okuyucusu değişim programında eski TTS cihazlarının sökülerek, paketlenmek ve etiketlenmek suretiyle Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından belirlenmiş olan teslim noktalarına ulaştırılması gerekmektedir.
Y-İMF’ler tarafından değişimi yapılacak olan TTS okuyucularının pompa tabancaları üzerinde çalışan aktif okuyucular olması gerekmektedir. Kullanımda olmayan TTS okuyucularının değişimi yapılmayacaktır. Söz konusu değiştirme işlemleri Y-İMF’ler tarafından sunulacak bir planlama dâhilinde ve Darphane’nin onayı ile yapılacaktır.
Akaryakıt istasyonlarından en az 1 adet TİM ve en az 2 adet TTO siparişlerini verenlerin mevcut tabanca okuyucu cihazlarının bedelsiz olarak değişimi için belirlenen son başvuru tarihi 31 Ocak 2025 mesai bitimi olarak güncellenmiştir.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 Türkiye Avrupa’ya “yeşil hidrojen” ihraç edebilir konuma yakın19 Nisan 202518:29 ASPİLSAN Enerji, ürettiği pil ve bataryalarla savunma sanayisinin karbon ayak izini düşürüyor19 Nisan 202512:36 Rekabet Kurulu, Stellantis’in, Tofaş tarafından devralma işlemini onayladı19 Nisan 202512:34 ABD yönetimi, madencilik projelerinde izin süreçlerini hızlandırıyor19 Nisan 202512:33 Güneş enerjisine dayalı elektrik üretimi yatırımlarına ilişkin düzenleme19 Nisan 202512:31