
EUROGIA topluluğunun başkanlığını Temmuz 2018’den bu yana yürüten Pınar, toplantıyla eşzamanlı gerçekleştirilen proje pazarı etkinliğinde açılış konuşması gerçekleştirdi Enerjisa Enerji CEO’su Murat Pınar, Portekiz’in Braga kentinde 26-27 Temmuz 2022 tarihlerinde düzenlenen EUROGIA 2030 Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı. Avrupa Birliği tarafından yeni teknoloji ve projelerin geliştirilmesi için oluşturulan EUREKA çatısı altında enerji alanındaki Ar-Ge faaliyetlerini sürdüren […]
EUROGIA topluluğunun başkanlığını Temmuz 2018’den bu yana yürüten Pınar, toplantıyla eşzamanlı gerçekleştirilen proje pazarı etkinliğinde açılış konuşması gerçekleştirdi
Enerjisa Enerji CEO’su Murat Pınar, Portekiz’in Braga kentinde 26-27 Temmuz 2022 tarihlerinde düzenlenen EUROGIA 2030 Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı.
Avrupa Birliği tarafından yeni teknoloji ve projelerin geliştirilmesi için oluşturulan EUREKA çatısı altında enerji alanındaki Ar-Ge faaliyetlerini sürdüren EUROGIA topluluğunun başkanlığını Temmuz 2018’den bu yana yürüten Pınar, toplantıyla eşzamanlı gerçekleştirilen proje pazarı etkinliğinde açılış konuşması gerçekleştirdi.
Pınar, yeni dönemde küresel ekonomide oluşan belirsizliklere değindiği konuşmasında küresel boyuttaki sorunların çözümünde yine küresel düzeyde işbirliğinin zorunlu olduğu değerlendirmesinde bulundu.
Yeni dönemin koşullarını İngilizce dört farklı kelimenin baş harflerinden oluşan BANI kavramıyla açıklayan Pınar, bu kavramları “Kırılgan (Brittle), Kaygılı (Anxious), Doğrusal olmayan (Non-lineer) ve Anlaşılmaz (Incomprehensible)” olarak sıraladı.
Öte yandan Pınar konuşmasında Mevlana Celaleddin-i Rumi’ye atıfta bulunarak, “Dünle beraber gitti cancağızım, Ne kadar söz varsa düne ait, Şimdi yeni şeyler söylemek lazım.” İfadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 Eti Maden 2024 sonunda 1,3 milyar dolarlık satışla tüm zamanların rekorunu kırdı29 Nisan 202518:19 Dicle Elektrik, kaçak elektrik kullanımının Türkiye’de enerji güvenliğini tehdit ettiğini bildirdi29 Nisan 202516:41 Raylarda yeşil dönüşüm29 Nisan 202515:06 Avrupa’da yaşanan elektrik kesintileri ülkeler arası bağlantıların dayanıklılığını gündeme getirdi29 Nisan 202514:47 Enerjisa Enerji ve Brisa, 4,8 megavatlık ısı pompası projesini hayata geçiriyor29 Nisan 202514:46