
Prof. Dr. Saifur Rahman, Ramakrishna Kappagantu, Michael Derdevet ve Prof. Dr. Emre Alkin, 7. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı’nda (ICSG İstanbul 2019) enerjinin dünü, bugünü ve geleceğini anlatacak. ICSG İstanbul 2019, 25-26 Nisan tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak. T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, T.C. Sanayi […]
ICSG İstanbul 2019, 25-26 Nisan tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak. T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, T.C. Ticaret Bakanlığı’nın destekleriyle, Enerji Verimliliği Derneği (ENVER), Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR), Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG), Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliği (TET) stratejik partnerliğinde ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin himayesinde gerçekleşecek olan ICSG İstanbul 2019’da liderler deneyimlerini paylaşacak.
IEEE PES Başkanı Prof. Dr. Saifur Rahman, 2015-2016 IEEE Asya&Pasifik Bölgesi Başkanı Ramakrishna Kappagantu, Fransa Enedis Electricite En Reseau Genel Sekreteri Michael Derdevet, Akademisyen, Ekonomist ve Yazar Emre Alkin konuşmacı olarak yer alacakları ICSG İstanbul 2019’da enerjiye dair tüm konuları ele alacak, geleceğin enerjisine yön veren trendleri açıklayacak.
IEEE PES (Güç ve Enerji Topluluğu) Başkanı Prof. Dr. Saifur Rahman, ICSG İstanbul 2019’da Akıllı Şebekeler ve Şehirler için Stratejik Teknoloji Trendleri, IEEE PES Endüstri Paneli’nin moderatörlüğünü yapacak. Prof. Dr. Saifur Rahman etkinlikte, enerji verimliliği ve enerji trendleri ile ilgili görüşlerini katılımcılarla paylaşacak. ABD’de Virginia Tech’teki İleri Araştırma Enstitüsü’nün Kurucu Direktörlüğü’nü yürüten, ayrıca Enerji ve Küresel Çevre Merkezi’nde yöneticilik yapan Prof. Dr. Saifur Rahman, Duke Energy, Tokyo Electric Power Company, ABD Savunma Bakanlığı, Virginia Eyaleti ve ABD Enerji Bakanlığı için enerji verimliliği ile ilgili çok sayıda proje yürüttü.
ICSG İstanbul 2019’da Akıllı Şebekeler ve Şehirler için Stratejik Teknoloji Trendleri, IEEE PES Endüstri Paneli’nde yer alan konuşmacılardan biri de IEE R10 Asya-Pasifik Direktörü Ramakrishna Kappagantu. Hindistan’ın ilk Akıllı Şebeke Pilot projelerini, 55 GW Güney Hindistan Şebeke Gridinin operasyonlarını, Güç ve SCADA – EMS Sistemlerinin yönetimlerini yapan Ramakrishna Kappagantu etkinlikte Güç Sistemi Ekonomisi, Yenilenebilir Enerji Kaynakları konularındaki deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.
ICSG İstanbul 2019’un konuşmacılarından, Fransa Enedis Electricite En Reseau Genel Sekreteri Michael Derdevet fuarda ‘Ağdaki ve Kullanımdaki Değişiklikler’ başlığı ile yapacağı konuşmada dünden bugüne ağlarda meydana gelen değişiklikleri ve geleceğin trendlerini anlatacak.
ICSG İstanbul 2019’un konuşmacılarından; Akademisyen, Ekonomist ve Yazar Prof. Dr. Emre Alkin fuarda ‘Nasıl Bir Büyüme ile Geleceğe Yürümeliyiz?’ sorusunun cevabını katılımcılarla paylaşırken, enerjiye dair öngörülerini katılımcılara aktaracak.
Almanya’nın ülke partneri olduğu ICSG İstanbul’a 350’ye yakın global firma stantlı katılım sağlayacak. Enerjinin kalbinin atacağı ICSG İstanbul 2019’a OSB’ler, üniversitelerden, uzman ve akademisyenlerin, enerji ve teknoloji firmalarından tüm sektör paydaşlarının yetkili isimleri ile 50’yi aşkın ülkeden 10 binin üzerinde sektör temsilcisinin katılımı bekleniyor.
“Türkiye’de ilk defa hidrolik çatlatmayla petrol üretimi gerçekleştirildi”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 Petroleum Istanbul 2025’te ‘Akademi Alanı’ Uluslararası Boyut Kazanıyor21 Nisan 202514:13 TORA, Beko yazarkasalı UTTS sistemleriyle 3300 istasyonda montaj gerçekleştirdi21 Nisan 202513:59 OEDAŞ’ın Can Dostlar projesine uluslararası ödül21 Nisan 202513:36 TSKB “Düşük Karbon Kahramanı” ödülünün sahibi oldu21 Nisan 202513:34 SEDAŞ, Gebze D-100 Karayolu’ndaki aydınlatmaları yeniledi21 Nisan 202513:31