
Enerjisa Enerji’nin desteklediği girişimlerden Mobil Enerjim (MIOTE) şirketleşerek yoluna devam ediyor. Enerjisa Enerji, yeni projelerin hayata geçirilmesini teşvik etmeye ve genç girişimcileri yeni iş alanlarında desteklemeye devam ediyor. Kurumiçi Girişimcilik Programı NAR kapsamında fikir aşamasından olgunlaşan MIOTE girişimi, Enerjisa Enerji’nin teknik ve fikri desteğinin ardından yatırım kararı vermesiyle sektörün başarılı şirketleri arasında yerini aldı. İŞLETMELERE […]
Enerjisa Enerji’nin desteklediği girişimlerden Mobil Enerjim (MIOTE) şirketleşerek yoluna devam ediyor.
Enerjisa Enerji, yeni projelerin hayata geçirilmesini teşvik etmeye ve genç girişimcileri yeni iş alanlarında desteklemeye devam ediyor.
Kurumiçi Girişimcilik Programı NAR kapsamında fikir aşamasından olgunlaşan MIOTE girişimi, Enerjisa Enerji’nin teknik ve fikri desteğinin ardından yatırım kararı vermesiyle sektörün başarılı şirketleri arasında yerini aldı.
Enerjisa Enerji’nin kurumiçi girişimcilik programı NAR’ın 8. Dönem mezularından olan MIOTE, sürekli öğrenen yapay destekli bir bakım asistenı olarak elektrikli makineleri izleyip anorma durumlarını tespit edebiliyor. İleri teknoloji çözümü ile sanayi ve altyapı sektörlerinde kullanılan elektrikli cihazların daha uzun ömürlü ve verimli çalışmasını sağlıyor. Sadece arızaları önlemekle kalmayıp cihazların periyodik bakımlarını da yöneten bir asistan servisi sunarak işletmelerin operasyonel maliyetini önemli ölçüde azaltıyor.
“YENİLİKÇİ FİKİRLERİ EKOSİSTEME KAZANDIRACAĞIZ”
Enerjisa Enerji’nin yenilikçi fikirleri destekleyip girişimcilik dünyasının her aşamasında güçlü bir mentor ve sponsor olmaya devam edeceklerini ifade eden Enerjisa Enerji CEO’u Murat Pınar, hızla gelişen dünyada sektörün inovatif dönüşümüne de öncülük edeceklerinin altını çizdi. Pınar, “Enerjisa olarak hem mevcut iş alanlarımızı güçlendirmek hem yeni ürün, hizmet ve iş alanlarını hayata geçirmek için aktif olarak kurum içi ve kurum dışı girişimcilik programlarımızı yürütüyoruz. 2015 yılından bu yana NAR “Kurumsal Girişimcilik Programı” ile toplamda 1272 fikir toplandı. Güçlendirme desteği vediğimiz fikir sayısı 85 olurken, mevcutta 10 fikrin gelişim süreçlerini desteklemeye devam ediyoruz. Enerjisa Enerji olarak destek verdiğimiz girişimcileri belirlerken geleceğimizin trendleri olarak gördüğümüz dijitalleşme, sürdürülebilirlik ve verimlilik konularında çözüm üreten girişimleri önceliklendiriyoruz. Sektörde hayata geçirdiğimiz inovatif uygulamaların uzmanlığıyla, yenilikçi fikirleri her nerede olursa olsun bulup keşfetmek ve sektörlerimize kazandırmak istiyoruz” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 Petroleum Istanbul 2025’te ‘Akademi Alanı’ Uluslararası Boyut Kazanıyor21 Nisan 202514:13 TORA, Beko yazarkasalı UTTS sistemleriyle 3300 istasyonda montaj gerçekleştirdi21 Nisan 202513:59 OEDAŞ’ın Can Dostlar projesine uluslararası ödül21 Nisan 202513:36 TSKB “Düşük Karbon Kahramanı” ödülünün sahibi oldu21 Nisan 202513:34 SEDAŞ, Gebze D-100 Karayolu’ndaki aydınlatmaları yeniledi21 Nisan 202513:31