2023 yılının son çeyrek toplantısı Eses Genel Merkez’de yapıldı

Eses Akaryakıt tarafından Genel Müdürü Gazi Doğan’ın önderliğinde tüm Türkiye’de bulunan bölge müdürlerinin katıldığı 2023 yılının son çeyrek toplantısı düzenlendi. Toplantı 20-21 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da bulunan Genel Merkez’de yapıldı. Eses Akaryakıt Genel Müdürü Gazi Doğan’ın önderliğinde tüm Türkiye’de bulunan bölge müdürlerinin katıldığı 2023 yılının son çeyrek toplantısı düzenledi. Toplantıya, Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Servet […]

2023 yılının son çeyrek toplantısı Eses Genel Merkez’de yapıldı
Burak Karagöl
  • Yayınlanma16 Ekim 2023 13:39

Eses Akaryakıt tarafından Genel Müdürü Gazi Doğan’ın önderliğinde tüm Türkiye’de bulunan bölge müdürlerinin katıldığı 2023 yılının son çeyrek toplantısı düzenlendi. Toplantı 20-21 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da bulunan Genel Merkez’de yapıldı.

Eses Akaryakıt Genel Müdürü Gazi Doğan’ın önderliğinde tüm Türkiye’de bulunan bölge müdürlerinin katıldığı 2023 yılının son çeyrek toplantısı düzenledi. Toplantıya, Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Servet Yıldız, Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Dikmen, Bayilik İşleri Müdürü Elcan Çavuş, Otomasyon Müdürü Savaş Şimşek ve Satış Destek Müdürü Ali Güven de katıldı. Toplantı 20-21 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da bulunan Eses Genel Merkezi’nde yapıldı. İki gün süren toplantının ikinci gününde ASV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sofu Altınbaş ve Eses Akaryakıt Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Altınbaş, bölge müdürleriyle bir araya geldi.

“AYNI HEYECAN VE ŞEVKLE, YENİ ÇALIŞMALAR YAPMAK GAYESİNDEYİZ”

Bayi memnuniyetine ve sorunlarına daha fazla odaklanan çalışmalar yapılmasını önemsediklerini dile getiren Genel Müdür Gazi Doğan, ‘’Geniş bir yelpazede, yapılacak pek çok önemli çalışma var. Bu çalışmalar şirketimize önemli değerler kazandıracaktır. Başladığımız yere göre çok iyi bir noktadayız ama daha yapacak çok işimiz var. Aynı heyecan ve şevkle, yeni çalışmalar yapmak gayesindeyiz” dedi.

Toplantıda, bölge müdürlüklerinin mutlaka Genel Merkez ile ortaklaşa hareket etmesinin yararlı olacağına da vurgu yapıldı. Bölge müdürlerinin de sürdürdüğü çalışmaların ele alındığı toplantıda; 2023 yılı faaliyetleri değerlendirildi, 2024 yılında yapılacak çalışmalar ve hedefler masaya yatırıldı.