Petrol Ofisi Grubu BlindLook’un EyeBrand ödülünün sahibi oldu

Petrol Ofisi Grubu, BlindLook’un ev sahipliğinde düzenlenen EyeBrand Ceremony – Beyond Darkness ödül gecesinde Eyebrand ödülünün sahibi oldu.

Petrol Ofisi Grubu BlindLook’un EyeBrand ödülünün sahibi oldu
SONER OKUR
  • Yayınlanma13 Mayıs 2024 09:03
  • Güncelleme13 Mayıs 2024 09:43

Petrol Ofisi Grubu, görme engelli müşterilerine verdiği hizmet kalitesi nedeniyle teknolojiden güç alarak görmemenin yarattığı engelleri yok etme misyonuyla kurulan BlindLook’un ev sahipliğinde düzenlenen EyeBrand Ceremony – Beyond Darkness ödül gecesinde Eyebrand ödülüne layık görüldü.

Petrol Ofisi Grubu’nun, özgürlük teknolojileri geliştirmesi ile bilinen BlindLook iş birliği ile gerçekleştirdiği dönüşüm sayesinde web sitesini görme engelliler için engelsiz bir platforma dönüştürdüğü paylaşıldı. Bu dönüşüm ile tam veya kısmi görme engelli bireylerin markanın web sitesi üzerinden dijital ürün ve hizmetleri kimseye ihtiyaç duymadan kullanabildiği belirtildi. Petrol Ofisi Grubu’nun akaryakıt sektöründe, BlindLook tarafından geliştirilen ses odaklı erişilebilirlik teknolojisi sesli simülasyonunu web sitesine entegre eden ilk şirket olduğu da verilen bilgiler arasında yer aldı.

“TOPLUMA KARŞI SORUMLULUKLARIMIZIN BİLİNCİNDE HAREKET EDİYORUZ”

Aldıkları ödül hakkında duygularını paylaşan Petrol Ofisi Grubu Pazarlama Kıdemli Müdürü Simge Gökalp Çakır, “Kapsayıcılık ve erişilebilirlik anlamında topluma karşı sorumluluklarımızın bilincinde hareket ediyoruz. Bu sebeple BlindLook ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği de öncelik verdiğimiz alanlardan biri. Görme engelliler ile bağımızı daha da güçlendiren çalışmalarımızın ödüle layık görülmesinden gurur duyuyor ve bu motivasyon ile özgürleştirici teknolojilerin daha geniş kitlelere ulaşmasına yardımcı olmak için çalışmalarımıza çok daha güçlü bir şekilde devam ediyoruz” dedi.

Petrol Ofisi Grubu tarafından, topluma değer katan ve erişilebilirliği artıracak iş birlikleri ve projeleri hayata geçirmeyi sürdüreceklerinin altı çizildi.