Enerji Stratejileri Konferansı başlıyor

Türkiye Elektrik Sanayi Birliği (TESAB) Enerji Stratejileri Konferansı (ESK 2024) için kolları sıvadı. Elektrik enerjisi üzerine odaklanacak konferansta altı ana konu başlığında bildiri hazırlığı için çağrıya çıkıldı. Hakem değerlendirmesi sonucu kabul edilecek bildiriler konferans oturumlarında sunulacak. Elektrik sektöründeki uzman, akademisyen, kamu, sivil toplum ve özel sektör temsilcilerini buluşturacak konferans 2-3 Ekim’de Ankara’da düzenlenecek. “Elektrik Enerjisi […]

Enerji Stratejileri Konferansı başlıyor
Burak Karagöl
  • Yayınlanma1 Şubat 2024 14:06

Türkiye Elektrik Sanayi Birliği (TESAB) Enerji Stratejileri Konferansı (ESK 2024) için kolları sıvadı. Elektrik enerjisi üzerine odaklanacak konferansta altı ana konu başlığında bildiri hazırlığı için çağrıya çıkıldı. Hakem değerlendirmesi sonucu kabul edilecek bildiriler konferans oturumlarında sunulacak. Elektrik sektöründeki uzman, akademisyen, kamu, sivil toplum ve özel sektör temsilcilerini buluşturacak konferans 2-3 Ekim’de Ankara’da düzenlenecek.

“Elektrik Enerjisi Stratejilerinde Yeni Yaklaşımlar” mottosuyla hayata geçecek konferansta, elektrikte arz güvenliği, yenilikçi yaklaşımlar, elektrifikasyon ve enerji verimliliği ile sektörün geleceği, küresel strateji ve politika yaklaşımları, elektrik enerjisi ekonomisi ve hukuku alanlarında konferans temaları olarak belirlendi. 

Enerji sektörünü sosyal bilimlerle buluşturmayı hedefleyen konferans, “Türkiye Yüzyılına Işık Tut” mesajıyla sektörle buluşmaya hazırlanıyor.

Konferans hakkında detaylı bilgi için: www.enerjistratejilerikonferansi.com