EÜAŞ personel belgelendirme faaliyetleri taşra teşkilatlarında uygulanmaya başladı

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından yetkilendirilen EÜAŞ, personel belgelendirme faaliyetlerini taşra teşkilatı birimlerinde de uygulamaya başladı.  İlk grup olarak Seyhan ve Ceyhan havzasındaki işletmelerin “11UY0010-3 Çelik Kaynakçısı Ulusal Yeterliliği” kapsamında Mesleki Yeterlilik Belgesi ihtiyacının karşılanması amacıyla 28-29.12.2023 tarihlerinde Aslantaş HES İşletme Müdürlüğünde (MSBA 2 Nolu Sınav Merkezi) gerçekleştirildi. EYS ve Eğitim Daire Başkanlığına bağlı Mesleki […]

EÜAŞ personel belgelendirme faaliyetleri taşra teşkilatlarında uygulanmaya başladı
Sibel Acar
  • Yayınlanma4 Ocak 2024 19:51
  • Güncelleme4 Ocak 2024 18:54

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından yetkilendirilen EÜAŞ, personel belgelendirme faaliyetlerini taşra teşkilatı birimlerinde de uygulamaya başladı. 

İlk grup olarak Seyhan ve Ceyhan havzasındaki işletmelerin “11UY0010-3 Çelik Kaynakçısı Ulusal Yeterliliği” kapsamında Mesleki Yeterlilik Belgesi ihtiyacının karşılanması amacıyla 28-29.12.2023 tarihlerinde Aslantaş HES İşletme Müdürlüğünde (MSBA 2 Nolu Sınav Merkezi) gerçekleştirildi.

EYS ve Eğitim Daire Başkanlığına bağlı Mesleki Sınav, Belgelendirme ve Akreditasyon (MSBA) Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Teorik ve Performans sınavına işletme müdürlüklerinden toplam 13 personel katıldı.

Personel belgelendirme hizmet kapsamı çerçevesinde tüm işletimlerdeki Mesleki Yeterlilik Belgesi ihtiyacının karşılanması için sınav programları düzenlenmesine devam edileceği bildirildi.

Detaylı bilgi için:

https://personelbelgelendirme.euas.gov.tr/