İstanbul Jet’ten Dalaman Havalimanı’na yeni tesis

İstanbul Jet, Dalaman Havalimanı’na 2024’ün ortasında tamamlamayı planladığı büyük bir tesisin inşasına başladı. 5 yıldır havacılık yakıtları alanında hizmet veren İstanbul Jet Havacılık ve Akaryakıt Hizmetleri A.Ş., sektörde strajetik noktalara yaptığı yatırımlarla adını global olarak da duyurmaya devam ediyor. İstanbul Jet stratejik yatırımlarına devam ederken bunlara bir yenisini daha ekledi. Dalaman Havalimanı’na yatırım değeri 4 […]

İstanbul Jet’ten Dalaman Havalimanı’na yeni tesis
Burak Karagöl
  • Yayınlanma22 Kasım 2023 15:04

İstanbul Jet, Dalaman Havalimanı’na 2024’ün ortasında tamamlamayı planladığı büyük bir tesisin inşasına başladı.

5 yıldır havacılık yakıtları alanında hizmet veren İstanbul Jet Havacılık ve Akaryakıt Hizmetleri A.Ş., sektörde strajetik noktalara yaptığı yatırımlarla adını global olarak da duyurmaya devam ediyor. İstanbul Jet stratejik yatırımlarına devam ederken bunlara bir yenisini daha ekledi. Dalaman Havalimanı’na yatırım değeri 4 milyon Euro’nun üzerinde bir tesis inşasına başladı.

‘BÜYÜME YÖNÜNDEKİ ADIMLARIMIZI YURT DIŞINDA DA SÜRDÜRMEYİ HEDEFLEMEKTEYİZ’

Konuyla ilgili açıklamalar yapan İstanbul Jet Genel Müdürü Hüseyin Latifoğlu; “2023 Eylül ayında Dalaman Havalimanı’nda 4.200 m3 kapasiteli Jet A-1 yakıtı stoklama ve satış tesisinin inşasına başlamış bulunmaktayız. 2024 Temmuz ayında tamamlamayı hedeflediğimiz Dalaman Havalimanı tesisimizin toplam yatırım değeri 4 milyon Euro’nun üzerindedir. Böylece şirketimiz Antalya ve Alanya Gazipaşa Havalimanı tesislerinden sonra 3. havacılık tesisine de Dalaman’da sahip olacaktır. Bu yatırım kararımız, ülkemizin havacılık sektörüne olan inancımızın en önemli göstergelerinden biridir. Büyüme yönündeki adımlarımızı yurt dışında da sürdürmeyi hedeflemekteyiz” dedi.