Kontrrol Enerji Sistemleri ve Sunspectra Enerji arasında, partnerlik anlaşması imzalandı

Kontrrol ve Sunspectra, başta Solar İnvertör ve Enerji Depolama pazarları olmak üzere birlikte çalışma gayretlerini resmi partnerlik sözleşmesi ile taçlandırdı. Kontrrol Enerji Sistemleri ve Sunspectra Enerji arasında, partnerlik anlaşması imzalandı. Yapılan ortak açıklamada, ”Yenilenebilir Enerji çözümlerinde doğru ve güvenilir tedarik hizmeti sağlamak adına attığımız bu yeni adımdan heyecan duyuyoruz” denildi. Kontrrol firması Kurucusu Kemal Balaban, […]

Kontrrol Enerji Sistemleri ve Sunspectra Enerji arasında, partnerlik anlaşması imzalandı
Burak Karagöl
  • Yayınlanma10 Ekim 2023 15:09

Kontrrol ve Sunspectra, başta Solar İnvertör ve Enerji Depolama pazarları olmak üzere birlikte çalışma gayretlerini resmi partnerlik sözleşmesi ile taçlandırdı.

Kontrrol Enerji Sistemleri ve Sunspectra Enerji arasında, partnerlik anlaşması imzalandı.

Yapılan ortak açıklamada, ”Yenilenebilir Enerji çözümlerinde doğru ve güvenilir tedarik hizmeti sağlamak adına attığımız bu yeni adımdan heyecan duyuyoruz” denildi.

Kontrrol firması Kurucusu Kemal Balaban, sektörün ihtiyaçlarını bildiklerini belirtti ve bu ihtiyaçları kesintisiz olarak karşılamanın öncelikli görevleri olduğunu dile getirerek sektöre öncülük etmek ve kalıcı olmak istiyoruz dedi.

Sunspectra Genel Müdürü Emrah Güvercin, müşterilerilerine kalitesi kanıtlamış ürünler sunmayı ilke belirlediklerini, bu partnerlikle de güvenilirliği ve sürdürülebilirliği sağlayarak sektörün en önemli aktörlerinden biri olacaklarının altını çizdi.