PÜİS’ten üyelerine POS cihazları ile ilgili duyuru

PÜİS yaptığı açıklamada, PÜİS üyelerinin mevzuat uyarınca POS cihazlarının Yeni Nesil ÖKC’lere entegre olması gerektiğini bildirerek, entegre olmayan POS cihazlarının kullanılması halinde bayilerin idari ve cezai yaptırımla karşılaşacağını belirtti. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), POS cihazlarının Yeni Nesil ÖKC’lere entegre olması gerektiğini bildiren bir açıklama yayınladı. Yeni Nesil ÖKC’lere entegre olmayan POS cihazları nedeniyle bayilerin […]

PÜİS’ten üyelerine POS cihazları ile ilgili duyuru
Burak Karagöl
  • Yayınlanma8 Temmuz 2023 16:06

PÜİS yaptığı açıklamada, PÜİS üyelerinin mevzuat uyarınca POS cihazlarının Yeni Nesil ÖKC’lere entegre olması gerektiğini bildirerek, entegre olmayan POS cihazlarının kullanılması halinde bayilerin idari ve cezai yaptırımla karşılaşacağını belirtti.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), POS cihazlarının Yeni Nesil ÖKC’lere entegre olması gerektiğini bildiren bir açıklama yayınladı.

Yeni Nesil ÖKC’lere entegre olmayan POS cihazları nedeniyle bayilerin idari ve cezai yaptırımlarla karşı karşıya kalacağını belirten PÜİS, konu ile ilgili Gelir İdaresi Başkanlığının, Vergi Dairesi Başkanlıklarına bağlı Denetim Koordinasyon Müdürlükleri ile denetimlere başlamış bulunduğunu hatırlattı.