Hun Yenilenebilir Enerji yeni şirket kurdu

Hun Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş. (HUNER) yüzde 80 oranında kurucu ortağı olduğu Storemate Teknoloji unvanlı yeni bir şirket kurdu. Hun Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş.’nin katma değerli alanlara yatırım yapma stratejisi doğrultusunda 500 bin TL sermaye ile yüzde 80 oranında kurucu ortağı olunan Storemate Teknoloji Sanayi ve Ticaret A.Ş. ünvanlı şirket kurulduğu bildirildi. Storemate Teknoloji Sanayi […]

Hun Yenilenebilir Enerji yeni şirket kurdu
Burak Karagöl
  • Yayınlanma22 Haziran 2023 12:14

Hun Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş. (HUNER) yüzde 80 oranında kurucu ortağı olduğu Storemate Teknoloji unvanlı yeni bir şirket kurdu.

Hun Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş.’nin katma değerli alanlara yatırım yapma stratejisi doğrultusunda 500 bin TL sermaye ile yüzde 80 oranında kurucu ortağı olunan Storemate Teknoloji Sanayi ve Ticaret A.Ş. ünvanlı şirket kurulduğu bildirildi.

Storemate Teknoloji Sanayi ve Ticaret A.Ş ‘nin faaliyet konusu ile ilgili şirketten yapılan açıklamada; “Sarj edilemeyen (birincil) pil ve bataryalar ile bunların aksam ve parçalarının imalatını yapmak, enerji depolama sistemlerinde kullanılmak üzere batarya yönetim sistemi ve batarya paketi tasarımı geliştirmek, bunları satmak, pazarlamak, ihraç etmek, çeşitli teknolojilere sahip katı aküler, akışkan aküler ve benzeri enerji depolama teknolojileri, fotovoltaik güneş paneli, rüzgar türbinleri, yoğunlastırılmış güneş enerjisi, termoelektrik elemanlar ve benzeri yeni ve yenilenebilir enerji üretim teknolojileri konusunda ürün ve sistem tasarımı, geliştirme yapmak, üretmek, satmak, satış sonrası hizmetleri vermek, ithal ve ihraç etmektir”  ifadeleri kullanıldı.