Petrol Ofisi bayileri 8 ilde düzenlenen iftar yemeklerinde buluştu

81 ilde 1930’u aşkın istasyona sahip Petrol Ofisi Grubu, Ramazan ayı boyunca ülkenin dört bir yanındaki bayileriyle iftar sofralarında buluştu. Petrol Ofisi Grubu, nihai tüketici ile buluştuğu temel kanal olan istasyonlarında yol arkadaşlığı yaptığı bayileriyle Trabzon, İstanbul, Ankara, Mersin, Antalya, Bursa, İzmir ve Gaziantep’te gerçekleşen iftar yemeklerinde bir araya geldi. “PETROL OFİSİ OLARAK BAYİLERİMİZLE SÜRDÜRÜLEBİLİR […]

Petrol Ofisi bayileri 8 ilde düzenlenen iftar yemeklerinde buluştu
Burak Karagöl
  • Yayınlanma7 Haziran 2023 10:54

81 ilde 1930’u aşkın istasyona sahip Petrol Ofisi Grubu, Ramazan ayı boyunca ülkenin dört bir yanındaki bayileriyle iftar sofralarında buluştu.

Petrol Ofisi Grubu, nihai tüketici ile buluştuğu temel kanal olan istasyonlarında yol arkadaşlığı yaptığı bayileriyle Trabzon, İstanbul, Ankara, Mersin, Antalya, Bursa, İzmir ve Gaziantep’te gerçekleşen iftar yemeklerinde bir araya geldi.

“PETROL OFİSİ OLARAK BAYİLERİMİZLE SÜRDÜRÜLEBİLİR VE ETKİN YOL ARKADAŞLIKLARI KURMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUZ”

8 ilden yaklaşık 1800 bayinin katıldığı iftar buluşmalarının öneminden bahseden Petrol Ofisi Grubu Perakende Direktörü Yiğit Meral, “Bu yıl pandemi öncesi gibi yoğun bir katılımın olduğu iftar yemeklerinde bayilerimizle bir aradaydık. Petrol Ofisi olarak bayilerimizle uzun yıllara uzanan, sürdürülebilir ve etkin yol arkadaşlıkları kurmaya özen gösteriyoruz. Onların deneyim ve özverili çalışmalarıyla sahadaki farkımızı ve gücümüzü artırıyor, katma değerli hizmet zincirimizi ülkemizin dört bir yanında yaygınlaştırıyoruz. Ramazan ayı gibi iyiliğin ve birliğin kalplere ve zihinlere çok daha fazla tesir ettiği bir dönemde gerçekleştirdiğimiz bu buluşmalarda davetimize icabet eden tüm bayilerimize teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.