Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışları Bodrum Rallisi’nde gerçekleşti

Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası, 14 -16 Nisan tarihlerinde 69 otomobil ve 138 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Bodrum Rallisi ile başladı. “Bugünden Yarına Hazır” vizyonuyla sporun farklı alanlarına yatırımlarını sürdüren Petrol Ofisi Grubu, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ile üç yıllık bir anlaşmaya imza atarak, Maxima binek araç motor yağları markası ile Türkiye Ralli […]

Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışları Bodrum Rallisi’nde gerçekleşti
Burak Karagöl
  • Yayınlanma7 Haziran 2023 10:11

Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası, 14 -16 Nisan tarihlerinde 69 otomobil ve 138 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Bodrum Rallisi ile başladı.

“Bugünden Yarına Hazır” vizyonuyla sporun farklı alanlarına yatırımlarını sürdüren Petrol Ofisi Grubu, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ile üç yıllık bir anlaşmaya imza atarak, Maxima binek araç motor yağları markası ile Türkiye Ralli Şampiyonası’nın isim sponsoru oldu. Bu iş birliği ile Maxima’nın, Petrol Ofisi’nin otomotiv sektörüne olan katkısını yüksek teknolojili ürünler sunmanın ötesine taşıyarak Türkiye’deki otomobil sporlarının gelişimine de katkıda bulunacağının altı çizildi.

Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 14 -16 Nisan tarihlerinde Bodrum’da gerçekleşen ilk rallisi heyecan dolu yarışlara sahne oldu. 69 otomobil ve 138 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Bodrum Rallisi’nde genel klasmanda GP Garage My Team adına yarışan Ümit Can Özdemir – Batuhan Memişyazıcı birinci olurken ikinci sırada BC Vision Motorsport takımından Burak Çukurova – Burak Akçay ve üçüncü sırada Castrol Ford Team Türkiye’den Kağan Karamanoğlu – Oytun Albayrak yer aldı. Bitiş seremonisinde yapılan törende Petrol Ofisi CMO’su Sinan Seha Türkseven de yarışmacılara ödüllerini takdim etti.

“BODRUM RALLİSİ İLE 2023 SEZONUNA KEYİFLİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK”

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı Eren Üçlertoprağı ise “Bodrum Rallisi ile 2023 sezonuna keyifli bir başlangıç yaptık. Petrol Ofisi Maxima, Türkiye Ralli Şampiyonası’na isim sponsoru olarak hem markasının gücü hem de pazarlama aktiviteleriyle büyük bir değer kattı” şeklinde konuştu.

‘KELİMENİN TAM ANLAMIYLA TOZU DUMANA KATAN BİR HEYECANA TANIK OLDUK’

Bodrum Rallisi’ni değerlendiren Petrol Ofisi Grup CEO’su Mehmet Abbasoğlu; “Petrol Ofisi 2023 Maxima Ralli Şampiyonası’nın Bodrum’da düzenlenen ilk yarışında, kelimenin tam anlamıyla tozu dumana katan bir heyecana tanık olduk. Türkiye spor turizmi ve ekonomisine sürdürülebilir katkı sağlayacağına inandığımız ralli sporunun Türkiye’deki en kapsayıcı organizasyonunun sponsoru olmaktan büyük memnuniyet duyuyor, gelecek parkurları sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu vesileyle TOSFED’e ve organizasyonda tüm emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.