İş Bankası Maximum anlaşmalı TotalEnergies ve M Oil İstasyonlarında 60 TL MaxiPuan

OYAK Grup Şirketleri bünyesinde hizmet veren GüzelEnerji, İş Bankası ile başlattığı kampanya ile 60 TL MaxiPuan kazanma fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında, Maximum anlaşmalı TotalEnergies İstasyonları veya M Oil İstasyonlarından 1 Nisan – 15 Mayıs tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapılacak dördüncü 300 TL ve üzeri akaryakıt veya oto gaz alışverişine geçerli 60 TL […]

İş Bankası Maximum anlaşmalı TotalEnergies ve M Oil İstasyonlarında 60 TL MaxiPuan
Burak Karagöl
  • Yayınlanma4 Nisan 2023 11:58
  • Güncelleme4 Nisan 2023 11:59

OYAK Grup Şirketleri bünyesinde hizmet veren GüzelEnerji, İş Bankası ile başlattığı kampanya ile 60 TL MaxiPuan kazanma fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında, Maximum anlaşmalı TotalEnergies İstasyonları veya M Oil İstasyonlarından 1 Nisan – 15 Mayıs tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapılacak dördüncü 300 TL ve üzeri akaryakıt veya oto gaz alışverişine geçerli 60 TL MaxiPuan kazanılıyor.

İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartların dahil olduğu kampanyaya katılmak için Maximum Mobil veya İşCep uygulamalarından birinin telefona indirilerek İşCep veya Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamak yeterli. Toplamda kazanılabilecek en fazla 60 TL’lik MaxiPuan, 18 Mayıs 2023 tarihinde kartlara yüklenecek ve 30 Haziran 2023’e kadar kullanılabilecek.

Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.maximum.com.tr, www.totalenergiesistasyonlari.com.tr, www.moil.com.tr web siteleri ve Club TotalEnergies mobil uygulaması, İşCep ve Maximum Mobil uygulaması üzerinden ulaşılabilir.

Türkiye’de akaryakıt sektörünü Eurodiesel, mobil ödeme, ozonla hijyen gibi birçok ilkle ve yenilikçi teknolojiyle tanıştıran GüzelEnerji, akaryakıt ve madeni yağ sektöründe geniş dağıtım ağı ile müşterilerine kaliteli hizmet ve yüksek performanslı ürünler sunmaya devam edecek.