bp’den Gasgrup’a ‘Müteahhit Tek Ekip Ödülü’

Gasgrup, ‘bp 2021 Müteahhit Ödülleri’ ödül töreninde Müteahhit Tek Ekip ödülü aldı. Gasgrup Bayi ve Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Gülçin Kara, konuyla ilgili Enerji Petrol Gaz’ın sorularını yanıtladı. Bu yıl altıncısı düzenlenen bp 2021 Müteahhit Ödülleri ödül töreni Covid-19 nedeniyle online olarak gerçekleştirildi. bp yöneticilerinden Ersin Akmanoğlu, Gülin Akdeniz ve Emir Özdemir’in konuşma yaptıkları ödül töreni, […]

bp’den Gasgrup’a ‘Müteahhit Tek Ekip Ödülü’
Özge Esen
  • Yayınlanma30 Mart 2022 11:16

Gasgrup, ‘bp 2021 Müteahhit Ödülleri’ ödül töreninde Müteahhit Tek Ekip ödülü aldı. Gasgrup Bayi ve Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Gülçin Kara, konuyla ilgili Enerji Petrol Gaz’ın sorularını yanıtladı.

Bu yıl altıncısı düzenlenen bp 2021 Müteahhit Ödülleri ödül töreni Covid-19 nedeniyle online olarak gerçekleştirildi. bp yöneticilerinden Ersin Akmanoğlu, Gülin Akdeniz ve Emir Özdemir’in konuşma yaptıkları ödül töreni, sektör için de bir buluşma toplantısı havasında geçti. Gasgrup’da da, ödül töreninde ‘Müteahhit Tek Ekip Ödülü‘ başlığı altında toplam 6 personel ödül aldı.

Gasgrup çalışanlarına ödüllerini, bp Bakım Kontratları Müdürü Mehmet Serkan Uzun, bp Bakım Koordinatörü Büşra Menemencioğlu ve bp Türkiye SEÇ-G Danışmanı Özkan Çakmak takdim etti.  

Konuyla ilgili Gasgrup Bayi ve Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Gülçin Kara sorularımızı yanıtladı.

“BP’DEN ÖDÜL ALMAMIZ İSE BİZLERE HEM MOTİVASYON HEM DE MUTLULUK KAYNAĞI OLDU”

Süreç nasıl ilerledi?

 Öncelikle zorlu akreditasyon süreçleri bitirildi ve peşinden sahadaki faaliyetlerimiz başladı. Bizim için en önemli olan husus Gasgrup olarak bugüne kadar LPG de verdiğimiz hizmet kalitesinin ve yüksek iş güvenliğinin, akaryakıt tarafında da devam ettirilmesiydi. 2021 yılında bunu başarmak için elimizden gelini yaptık, tabii ki bu sadece ödül alan benim ve beş arkadaşımızın değil, Gasgrup olarak toplam kaliteye verdiğimiz önem sayesinde oldu. Bunun takdir edilip bp’den ödül almamız ise bizlere hem motivasyon hem de mutluluk kaynağı oldu. Sizin aracılığınızla bize bu ödülü veren bp yetkililerine de teşekkür etmek isterim.

‘‘MÜTEAHHİT TEK EKİP ÖDÜLÜ’ ASLINDA BİZLERİ İFADE EDEN ÇOK DEĞERLİ BİR ÖDÜL’

Farklı kategoride bir ödül aldınız, bu ödülün anlamını bizlere anlatır mısınız?

Merhaba, biliyorsunuz Gasgrup olarak 2019 yılında Wayne distribütörlüğünü almamızın akabinde akaryakıt ürünleri satış ve servis hizmetleri vermeye başladık. 2019 yılından bu yana Wayne’ in yanı sıra başka distribütörlükler alarak ürün yelpazemizi genişlettik. Sektöre akaryakıt konusunda, hem ürün tedariği hem de altyapı ve servis hizmetlerimiz artarak devam etti. LPG ise Gasgrup şirket kuruluşumuzdan beri ana faaliyet alanlarımızdan biri, bu ödül birbirinden farklı algılanan fakat istasyon içinde aynı çatı altında bulunan LPG ve akaryakıt müteahhitlik hizmetlerini tek bir elden ve aksatmadan sağladığımız için bizlere layık görüldü. ‘’Müteahhit Tek Ekip Ödülü’’ aslında bizleri ifade eden çok değerli bir ödül. Diğer ödül alan çalışma arkadaşlarım; Genel Müdür Yardımcımız Kemal Uyar, Satış Yöneticimiz Murat Çakmak, Seç ve Kalite Sorumlumuz Betül Korkut, Mekanik Teknisyenimiz Hüseyin Tamer ve Elektrik Teknisyenimiz Turgay Eldut’u sizlerin de aracılığıyla bir kez daha tebrik ediyorum.

“YAKALADIĞIMIZ BU SİNERJİYİ HER DAİM SEKTÖRE YANSITMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Eklemek istediğiniz başka bir konu var mı?

Covid-19 nedeniyle, hepimizin hayatı farklılaştı, artık bu farklılıkların bazılarını normal olarak görmeye bazılarını ise eski haline getirmeye başladık ama süreç hepimiz için zordu; yakaladığımız bu sinerjiyi her daim sektöre yansıtmaya devam edeceğiz. Tüm çalışma arkadaşlarımın gösterdikleri gayreti ve çabayı takdir etmek isterim. Ayrıca ödül alan tüm sektör paydaşlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.