EPDK, farklılaşmış akaryakıtla ilgili taslağı görüşe açtı

EPDK, Farklılaştırılmış Akaryakıtlara İlişkin Kurul Kararında Değişiklik Yapılmasına Dair Kurul Karar Taslağını görüşe açtı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan (EPDK) yapılan açıklamada farklılaştırılmış akaryakıtın elde edilmesinde kullanılan katkı maddesine ilişkin, yapılması gereken test, analiz ve Kuruma sunulması gereken bilgi ve belgeler ile farklılaştırılmış akaryakıtların takibi ve kullanıcıya sunumuna ilişkin usul ve esasların detaylandırılması amacıyla “Farklılaştırılmış Akaryakıtlara […]

EPDK, farklılaşmış akaryakıtla ilgili taslağı görüşe açtı
Tolgahan Küçük
  • Yayınlanma26 Ağustos 2020 09:18

EPDK, Farklılaştırılmış Akaryakıtlara İlişkin Kurul Kararında Değişiklik Yapılmasına Dair Kurul Karar Taslağını görüşe açtı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan (EPDK) yapılan açıklamada farklılaştırılmış akaryakıtın elde edilmesinde kullanılan katkı maddesine ilişkin, yapılması gereken test, analiz ve Kuruma sunulması gereken bilgi ve belgeler ile farklılaştırılmış akaryakıtların takibi ve kullanıcıya sunumuna ilişkin usul ve esasların detaylandırılması amacıyla “Farklılaştırılmış Akaryakıtlara İlişkin Kurul Kararında Değişiklik Yapılmasına Dair Kurul Karar Taslağı” hazırlandığı belirtildi. Söz konusu Taslak Karar 4 Eylül 2020 Cuma  günü mesai bitimine kadar kamuoyunun görüş ve değerlendirmelerine açık tutulacak.

İlgililerin Taslak Karar hakkındaki görüşleri ile varsa konuya ilişkin ilave öneri ve tekliflerini, görüş bildirim formunu doldurarak aynı süre içerisinde “.DOCX veya .DOC” formatında [email protected] e-posta adresine ve yazılı olarak Kurumun Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığına göndermeleri gerekiyor.