Turpak’tan virüsle mücadelede işe devam rehberi

Turpak, normalleşme sürecinin yavaş yavaş başlamasıyla işlerine dönecekler için uyulması gereken kuralları bir videoyla anlattı. Turpak, toplum sağlığını muhafaza etmek ve olabilecek sağlık sorunlarını önlemek amacıyla tüm dünyada yayılımını sürdüren ve ülkemizde de görülen COVID-19 salgını ile ilgili iş sürekliliğini sağlamak için önemli tedbirleri hayata geçirmeye devam ediyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre Mart başından bu […]

Turpak’tan virüsle mücadelede işe devam rehberi
Tolgahan Küçük
  • Yayınlanma12 Mayıs 2020 15:08

Turpak, normalleşme sürecinin yavaş yavaş başlamasıyla işlerine dönecekler için uyulması gereken kuralları bir videoyla anlattı.

Turpak, toplum sağlığını muhafaza etmek ve olabilecek sağlık sorunlarını önlemek amacıyla tüm dünyada yayılımını sürdüren ve ülkemizde de görülen COVID-19 salgını ile ilgili iş sürekliliğini sağlamak için önemli tedbirleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Mart başından bu yana alınan önlemler ve aksiyonlar doğrultusunda Çağrı Merkezi, saha servisleri, istasyon ve araç montaj, lojistik operasyonlarında, EPDK mutabakat hizmetlerinde, proje-yazılım geliştirme ve uygulama faaliyetlerinde hiçbir aksama olmazken, süreçlerin başarılı bir şekilde yönetildiği bildirildi.

Şirket bu kapsamda Covid-19 ile ilgili alınması gereken önlemler için de bir video hazırladı. İşte Turpak tarafından hazırlanan “Koronavirüsle İş Hayatına Devam Rehberi” videosu: