Fırat EDAŞ yeni yıl için hazırlıklarını tamamladı

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., enerji tüketiminin arttığı yılbaşı gecesinde olası arızalara anında müdahale edebilmek için nöbetçi ekipleri ile hazır bekleyecek. Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli’de kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti vermek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Fırat EDAŞ, enerji tüketiminin yoğun olduğu yeni yıl gecesi için gerekli tedbirleri aldığını açıkladı. Olası arızalardan dolayı müşterilerinin mağduriyet […]

Fırat EDAŞ yeni yıl için hazırlıklarını tamamladı
Tolgahan Küçük
  • Yayınlanma30 Aralık 2019 12:17
  • Güncelleme30 Aralık 2019 15:30

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., enerji tüketiminin arttığı yılbaşı gecesinde olası arızalara anında müdahale edebilmek için nöbetçi ekipleri ile hazır bekleyecek.

Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli’de kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti vermek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Fırat EDAŞ, enerji tüketiminin yoğun olduğu yeni yıl gecesi için gerekli tedbirleri aldığını açıkladı.

Olası arızalardan dolayı müşterilerinin mağduriyet yaşamaması için elektrik şebekelerinde önceden bakım onarım çalışmalarını tamamlayarak önlemini aldığını duyuran Fırat EDAŞ’ın 7/24 hizmet veren Alo 186 Çağrı Merkezi, yılbaşında her türlü arıza ihbarlarına karşı da teyakkuzda kalacak.

Açıklamaya göre 31 Aralık 2019 ve 1 Ocak 2020 tarihlerindeki tüm planlı kesintileri iptal edilerek, enerji akışının kesintisiz olması sağlanacak.

Olası arızalara SCADA uzaktan kontrol merkezinden müdahale edileceği bildirilen açıklamada, görev alacak nöbetçi arıza bakım onarım personelleri ile her türlü arıza ve hasarlara hızlıca müdahale edilerek gerekli çalışmaların yerinde yapılacağının da bilgisi verildi.

“2020 YILINDA YATIRIMLAR HIZ KESMİYOR”

Öte yandan şirket, 2019 yılında gerçekleştirdiği yatırımlarla bölgesine ciddi değer kattığını, yeni yıl ile birlikte yatırımların artarak devam edeceğine de işaret etti.

Hizmet verdiği her noktaya sürdürülebilir ve kaliteli enerji arzı vermek amacıyla çalışmalarını gerçekleştiren Fırat EDAŞ, 2020 yılının ülkemize huzur ve mutluluk getirmesini de diledi.