Türkiye Petrolleri’nde üst düzey atama

Türkiye Petrolleri (TP) Petrol Dağıtım AŞ Genel Müdürlüğü görevine Fidan Bayındır Yıldız’ın atandığı bildirildi. Konuyla ilgili olarak şirketten yapılan açıklamada, temmuz ayından bu yana vekaleten genel müdürlük görevini yürüten TP Petrol Dağıtım AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Seçkin Uçar’ın yerine Fidan Bayındır Yıldız’ın TP Petrol Dağıtım AŞ Genel Müdürü olarak atandığı ifade edildi. Fidan Bayındır Yıldız, […]

Türkiye Petrolleri’nde üst düzey atama
Tolgahan Küçük
  • Yayınlanma24 Aralık 2019 09:58
  • Güncelleme10 Ocak 2020 10:23

Türkiye Petrolleri (TP) Petrol Dağıtım AŞ Genel Müdürlüğü görevine Fidan Bayındır Yıldız’ın atandığı bildirildi.

Konuyla ilgili olarak şirketten yapılan açıklamada, temmuz ayından bu yana vekaleten genel müdürlük görevini yürüten TP Petrol Dağıtım AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Seçkin Uçar’ın yerine Fidan Bayındır Yıldız’ın TP Petrol Dağıtım AŞ Genel Müdürü olarak atandığı ifade edildi.

Fidan Bayındır Yıldız, kariyerine 2001 yılında Procter&Gamble firmasında başladı ve 2013 yılına kadar aynı firma içerisinde farklı yönetsel pozisyonlarda görev aldı. Son olarak yürüttüğü Kategori Müdürü görevinden 2013 yılında ayrılmıştır.

2013-2017 yılları arasında Cigna Finans Emeklilik bünyesinde Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

Fidan Bayındır Yıldız, ODTÜ Çevre Mühendisliği lisans ve ODTÜ MBA yüksek lisans eğitimini tamamladı. Yıldız, evli ve 2 çocuk annesi.