Aytemiz, Optimum ürünleriyle yakıt puan kazandırıyor

Aytemiz Puan Kart sahipleri, Aytemiz istasyonlarından yapacakları 125 TL ve üzeri 4. Aytemiz Optimum Benzin ya da Aytemiz Optimum Motorin alışverişlerinden, yine anlaşmalı Aytemiz istasyonlarında kullanabilecekleri 20 TL değerinde yakıt puan kazanacak. Aytemiz, Aytemiz Puan Kart sahiplerine özel, yeni bir kampanya başlattı. İçeriğinde yer alan deterjan özellikli katkı sayesinde motorda oluşmuş tortu ve birikintileri temizleyen, […]

Aytemiz, Optimum ürünleriyle yakıt puan kazandırıyor
Tolgahan Küçük
  • Yayınlanma2 Eylül 2019 15:07

Aytemiz Puan Kart sahipleri, Aytemiz istasyonlarından yapacakları 125 TL ve üzeri 4. Aytemiz Optimum Benzin ya da Aytemiz Optimum Motorin alışverişlerinden, yine anlaşmalı Aytemiz istasyonlarında kullanabilecekleri 20 TL değerinde yakıt puan kazanacak.

Aytemiz, Aytemiz Puan Kart sahiplerine özel, yeni bir kampanya başlattı. İçeriğinde yer alan deterjan özellikli katkı sayesinde motorda oluşmuş tortu ve birikintileri temizleyen, sürekli kullanımda araç performansına katkı sağlayan Aytemiz Optimum ürünlerinden alan Aytemiz Puan Kart sahipleri bugün başlayan kampanyayla bütçe tasarrufu da yapacak. Aytemiz Puan Kart sahipleri, 2 Eylül – 15 Ekim 2019 tarihleri arasında anlaşmalı Aytemiz istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde Aytemiz Puan Kart ile yapacakları 125 TL ve üzeri 4’üncü Aytemiz Optimum Motorin ya da Aytemiz Optimum Benzin alışverişlerinde, anlaşmalı Aytemiz istasyonlarında yakıt alışverişlerinde kullanabilecekleri 20 TL değerinde yakıt puan kazanacak.

Aytemiz Puan Kart sahipleri anlaşmalı Aytemiz istasyonlarında yapacakları Aytemiz Optimum yakıt alışverişlerini, Aytemiz Puan Kart kullanarak nakit, kredi kartı ya da Araçtan Öde (Aytemiz Puan Kart özellikli kartlarla) ile gerçekleştirebilecek. Kampanyaya katılan kart sahipleri bu kampanyadan bir defa yararlanabilecek.

Aytemiz Puan Kart sahiplerinin kazandıkları puanlar, Aytemiz Puan Kart ile yapılacak 125 TlL tutarındaki 4. Aytemiz Optimum yakıt alışverişinden sonra 24 saat içerisinde alışveriş yaptıkları karta puan olarak yüklenecek. Hediye 20 TL değerindeki yakıt puanlar 31 Ekim 2019 tarihine kadar geçerli olacak.