PÜİS’ten TSE Başkanına ziyaret

PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş Başkanlığındaki PÜİS Heyeti, TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette Genel Başkan İmran Okumuş, TS 12820 ve TS 11939 standartlarındaki asgari mesafeler ile Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelikteki asgari emniyet mesafeleri arasındaki farklılığın akaryakıt sektöründe ciddi bir kaosa ve mağduriyete yol açtığını belirterek, özellikle bayilerin yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi […]

PÜİS’ten TSE Başkanına ziyaret
Servet Uzun
  • Yayınlanma25 Ocak 2019 12:00
  • Güncelleme25 Ocak 2019 12:08

PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş Başkanlığındaki PÜİS Heyeti, TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin’i ziyaret etti.

Ziyarette Genel Başkan İmran Okumuş, TS 12820 ve TS 11939 standartlarındaki asgari mesafeler ile Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelikteki asgari emniyet mesafeleri arasındaki farklılığın akaryakıt sektöründe ciddi bir kaosa ve mağduriyete yol açtığını belirterek, özellikle bayilerin yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi için Yönetmelikteki asgari mesafeler için TS 12820 ve TS 11939 standartlarına atıfta bulunulması konusunda destek verilmesini talep etti.

TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin, yaşanan sorunların masaya yatırılması için önümüzdeki 15 günlük süreçte PÜİS ve TSE’nin ilgili birimlerinin katılacağı bir toplantı düzenleyeceklerini söyledi.

PÜİS Trakya Bölge Bayi Toplantısı yapıldı