MLB Grup iş sahasını ve ekiplerini büyütüyor

MLB Grup, bünyesinde bulundurduğu beş firma ile iş sahası ve ekiplerini büyüttüğünü açıkladı. Bünyesinde bulundurduğu Mepsan, Traco, Mites, MPT ve MLB Electronics firmalarıyla 500 kişinin üzerinde istihdam sağlayan MLB Grup hem mevcut kadrosunu büyüterek hem de yeni girişimler oluşturarak bu sayıyı daha da yukarılara taşımaya hazırlandığını duyurdu. Yakın gelecekte yüzde 100 Türk mühendisliğiyle geliştirdiği yıkama […]

MLB Grup iş sahasını ve ekiplerini büyütüyor
Servet Uzun
  • Yayınlanma27 Aralık 2018 09:43
  • Güncelleme12 Mart 2019 12:47

MLB Grup, bünyesinde bulundurduğu beş firma ile iş sahası ve ekiplerini büyüttüğünü açıkladı.

Bünyesinde bulundurduğu Mepsan, Traco, Mites, MPT ve MLB Electronics firmalarıyla 500 kişinin üzerinde istihdam sağlayan MLB Grup hem mevcut kadrosunu büyüterek hem de yeni girişimler oluşturarak bu sayıyı daha da yukarılara taşımaya hazırlandığını duyurdu.

Yakın gelecekte yüzde 100 Türk mühendisliğiyle geliştirdiği yıkama ve altyapı teknolojileri çalışmalarıyla sektöre yeni bir soluk getirmeyi planladığını açıklayan MLB Grup, Türkiye’nin istasyon teknolojilerinde yetkin ağıyla 360’ komple istasyon çözümlerinde çemberi kapatmayı hedefliyor.

“25 yıldır sürekli büyüyen grubumuz ülkemize katma değer sağlıyor”

MLB Grup’tan yapılan açıklamada; “Mevcut ekonomik konjonktürde çeşitli sektörlerde birçok şirketin küçülmeye gittiği bu periyotta; 25 yıldır sürekli büyüyen yapısıyla ülkemize katma değer sağlayan grubumuz için, yeni ufuklara yelken açtığımız bu dönemin hayırlı olmasını diler, güzide sektörümüzün bilgisine sunarız” dendi.

Mepsan’ın yeni otomasyon platformu Stawiz Plus