PÜİS’ten tehlikeli madde danışmanlığı konusunda muafiyetin uzatılması talebi

PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş başkanlığındaki PÜİS Heyeti, Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdür Vekili Sinan Kuşçu ile Daire Başkanı Bülent Özçelik’i ziyaret etti. Genel Başkan İmkan Okumuş ziyarette, günlük satışı 4 bin litre altında olan bayilere Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı konusunda tanınan muafiyetin 31 Aralık 2018 tarihinde sona ereceği belirterek, bu muafiyetin […]

PÜİS’ten tehlikeli madde danışmanlığı konusunda muafiyetin uzatılması talebi
Servet Uzun
  • Yayınlanma24 Aralık 2018 13:57
  • Güncelleme25 Aralık 2018 10:25

PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş başkanlığındaki PÜİS Heyeti, Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdür Vekili Sinan Kuşçu ile Daire Başkanı Bülent Özçelik’i ziyaret etti.

Genel Başkan İmkan Okumuş ziyarette, günlük satışı 4 bin litre altında olan bayilere Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı konusunda tanınan muafiyetin 31 Aralık 2018 tarihinde sona ereceği belirterek, bu muafiyetin uzatılmasını talep etti.

Geçen yıl PÜİS’in girişimleriyle günlük satışı 4 bin litre ve altındaki istasyonlar için Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı bulundurma zorunluluğu 31 Aralık 2018 tarihine kadar ertelenerek muafiyet tanınmıştı.

PÜİS, EPDK’ya nakit ödeme fiyat avantajı talebinde bulundu