Alpet ile aracınız kışa hazır

 Alpet, geliştirdiği Antifreeze Motor Soğutma Sıvısı ile araçları soğuğa ve sıcağa karşı dirençli hale getiriyor.  Özel formülasyonu ile soğuk iklimlerde donmayı önlediği gibi sıcak iklimlerde de soğutma sistemi sıvısının aşırı ısınmasını geciktiren Antifreeze, aracın yüksek performanslı ve uzun ömürlü olmasını sağlıyor.   Motoru soğutma sıvısının belli bir sıcaklıkta donmasını ve kaynamasını engellemek üzere hazırlanan ve […]

Alpet ile aracınız kışa hazır
Servet Uzun
  • Yayınlanma30 Ocak 2018 15:43

 Alpet, geliştirdiği Antifreeze Motor Soğutma Sıvısı ile araçları soğuğa ve sıcağa karşı dirençli hale getiriyor.  Özel formülasyonu ile soğuk iklimlerde donmayı önlediği gibi sıcak iklimlerde de soğutma sistemi sıvısının aşırı ısınmasını geciktiren Antifreeze, aracın yüksek performanslı ve uzun ömürlü olmasını sağlıyor.

 

Motoru soğutma sıvısının belli bir sıcaklıkta donmasını ve kaynamasını engellemek üzere hazırlanan ve her türlü iklim koşullarında yüksek performans gösteren Alpet Antifreeze, tüm sızdırmazlık elemanları ile uyumlu bir şekilde çalışıyor.

 

Aracın soğutma suyuna ilave edilen Alpet Antifreeze, özellikle kış aylarında motorun donması önlenerek sıfırın altındaki derecelerde bile radyatörün sorunsuz çalışmasını sağlıyor. Motor materyallerine ve hortumlara zarar vermeyen özelliğiyle maksimum motor performansını korumada önemli bir rol oynayan Alpet Antifreeze, soğutma sistemlerinde doğru seviyenin muhafaza edilmesine yardımcı oluyor.