Teksan’dan 5 yıl garanti kampanyası

Teksan Jeneratör, 2018’e kampanya ile başladı. Teksan, ürünlerine duyduğu güvenle yeni jeneratör alımlarında 5 yıllık bakım sözleşmesi imzalayan müşterilerine 2 yıl yerine 5 yıl garanti veriyor. Böylece 30 Nisan’a kadar jeneratör alımı yaparak kampanyaya dahil olanlar 5 yıl garantiye ek olarak GSM destekli Uzaktan İzleme ve Kontrol Modülü ve Uzaktan İzleme Hizmeti’nden de herhangi bir […]

Teksan’dan 5 yıl garanti kampanyası
Servet Uzun
  • Yayınlanma30 Ocak 2018 14:27

Teksan Jeneratör, 2018’e kampanya ile başladı. Teksan, ürünlerine duyduğu güvenle yeni jeneratör alımlarında 5 yıllık bakım sözleşmesi imzalayan müşterilerine 2 yıl yerine 5 yıl garanti veriyor. Böylece 30 Nisan’a kadar jeneratör alımı yaparak kampanyaya dahil olanlar 5 yıl garantiye ek olarak GSM destekli Uzaktan İzleme ve Kontrol Modülü ve Uzaktan İzleme Hizmeti’nden de herhangi bir ek bedel ödemeden yararlanabilecekler.

Teksan Jeneratör, 2018 yılını Türkiye çapında başlattığı “Çak Bir 5’lik” kampanyası ile karşılamanın heyecanını yaşıyor.

Teksan, 2018 yılı boyunca yeni jeneratör alımlarında 5 yıllık bakım sözleşmesi imzalayan herkes 5 yıl garanti hakkı kazanıyor. Teksan ayrıca 30 Nisan’a kadar kampanyaya katılacaklara 5 yıl garantiye ek olarak GSM destekli Uzaktan İzleme ve Kontrol Modülü ile Uzaktan İzleme Hizmeti hediye ediyor. İnovatif özelliği ile dikkat çeken bu ürün jeneratör çalışma ve performans verilerini anlık olarak takip etme olanağı sağlıyor.