AGDAŞ’a Türkiye Mükemmellik Ödülü

AGDAŞ, KalDer ve TÜSİAD işbirliğiyle düzenlenen 26. Kalite Kongresi’nde düzenlenen ödül töreninde Türkiye Mükemmellik Ödülü aldı. 22 Kasım tarihinde İstanbul Zorlu Center’da gerçekleştirilen 26. Kalite Kongresi’ne birçok kurum ve üst düzey kurum yöneticileri katıldı. Törene AGDAŞ İcra Kurulu Başkanı M. Fatih Erdem, Genel Müdür Kenan Demir, Genel Müdür Yardımcıları Mesut Yaşar Uzun ve Gürsel Yağan […]

AGDAŞ’a Türkiye Mükemmellik Ödülü
Servet Uzun
  • Yayınlanma24 Kasım 2017 08:10

AGDAŞ, KalDer ve TÜSİAD işbirliğiyle düzenlenen 26. Kalite Kongresi’nde düzenlenen ödül töreninde Türkiye Mükemmellik Ödülü aldı. 22 Kasım tarihinde İstanbul Zorlu Center’da gerçekleştirilen 26. Kalite Kongresi’ne birçok kurum ve üst düzey kurum yöneticileri katıldı. Törene AGDAŞ İcra Kurulu Başkanı M. Fatih Erdem, Genel Müdür Kenan Demir, Genel Müdür Yardımcıları Mesut Yaşar Uzun ve Gürsel Yağan başta olmak üzere tüm AGDAŞ çalışanları katıldı.

Ödülü aldıktan sonra sahnede kısa bir açıklama yapan Kenan Demir, Enerji Bakanı Berat Albayrak’ın müşteri memnuniyetine yönelik yüksek teşvikleri ve EPDK’nın belirlediği Kalite standartları ve verimlilik esaslı çalışma anlayışından dolayı EFQM Türkiye Mükemmellik Ödülüne daha hızlı ilerleyebildiklerini ifade etti. AGDAŞ’ın misyon ve değerleri doğrultusunda çok çalışarak, müşteri odaklı çalışma anlayışından ve hizmet kalitesinden ödün vermeyen bir işletme olma hedefine ulaşmak için, ‘Yönetim Sistemi’ alanında birçok yatırım yaptıklarını, amaçlarının her anlamda kaliteli, öncü ve örnek gösterilen bir şirket olmak olduğunu ifade ederek tüm dağıtım şirketlerinin bu modeli uygulamasını temenni etti.

Demir, başta Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Dr. Zeynel Abidin Erdem’e, Başkan Yardımcısı Sn. Dr. Mehmet Nezih Erdem’e, İcra Kurulu Başkanı Sn. M. Fatih Erdem’e teşekkür ettikten sonra, “Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bugün çok iyi bir ekiple ve çok sıkı çalışmamız sonucunda bu ödülü almaya layık görüldük. EFQM modeline göre gerçekleştirdiğimiz çalışmaların şirketimizin gelişmesine olan katkısı çok büyük olup, bu değerli ödülü layıkıyla taşımaya ve sürdürülebilir kılmaya gayret göstereceğiz. AGDAŞ olarak ülkemizin ve Sakarya’nın sosyal ve ekonomik alanda kalkınmasına katkıda bulunmanın gururunu yaşamaktayız, bu hizmet tutkusunun KalDer gibi önemli bir kuruluş tarafından ödüllendirilmesinden dolayı da ayrıca mutluyuz“ diyerek sözlerini tamamladı.

AGDAŞ’IN EFQM SERÜVENİ

AGDAŞ’ın 2013 yılında 3 Yıldız Yetkinlik Belgesini alarak çıktığı EFQM kalite yolcuğunda 2015 yılında Türkiye Finalisti olarak 5 Yıldız Yetkinlikte Mükemmellik Belgesini almaya hak kazandı. 2 yılın ardından EFQM Mükemmellik Modeli kapsamında, 6 bağımsız ve konusunda uzman değerlendirici tarafından 4 gün süreyle değerlendirilen AGDAŞ, elde ettiği sonuçla 22 Kasım tarihinde düzenlenen törende Türkiye Mükemmellik ödülünü alarak kısa sürede önemli bir mesafe kat ettiğini ispatladı.