
Erzurum’da jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsatlı sahalar için ihaleye çıkılacak.
Erzurum’da jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsatlı sahalar için ihaleye çıkılacak.
Erzurum Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete’de yayımlandı.
Buna göre, Erzurum’un çeşitli bölgelerinde bulunan 7 alan için açık teklif usulüyle ihale yapılacak.
Muhammen bedeli 1 milyon ile 1 milyon bin 200 bin lira arasında değişen, geçici teminat bedeli ise 30 bin lira ile 36 bin lira arasında olan sahaların ihalesi, 17 Aralık saat 10.00’da Erzurum Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ihale salonunda gerçekleştirilecek.
Maden sahası ihalesi
Öte yandan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünce (MAPEG), 4. grup küçük alan maden sahasının ihalesi yapılacak.
Buna göre, Nevşehir ve Manisa’da 4. grup küçük alan maden sahası, mücavirindeki ruhsat sahipleri arasında ihale edilecek.
İhale edilecek sahalara ilişkin bilgiler, en az 15 gün önceden MAPEG’in internet adresinde duyurulacak.
AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 Akkuyu NGS’nin 2. güç ünitesinde ana sirkülasyon pompalarının montajı tamamlandı22 Nisan 202517:01 Türkiye’nin petrol arama faaliyetleri yurt dışında da devam ediyor22 Nisan 202515:57 Spot piyasada doğal gaz fiyatları22 Nisan 202514:58 ODAŞ’tan 23 Nisan’da çocukların hayallerine açılan proje: Meslek Bebekleri22 Nisan 202514:29 Elektrikli araç sayısındaki artışın fosil yakıt tüketimini yüzde 40 azaltması bekleniyor22 Nisan 202513:34