
Continental’in dört mevsim lastiği AllSeasonContact 2, Alman otomobil dergisi Auto Bild Allrad testinde 10 rakibini geride bırakarak birinci oldu. Derginin editörleri, 4×4 bir araçla yapılan testte “örnek” gösterilen AllSeasonContact 2 “Her türlü hava koşulunda iyi sürüş dinamikleri ile dengeli, güvenli ve çok yönlü lastik” yorumunu yaptı.
Premium lastik üreticisi ve teknoloji şirketi Continental’in dört mevsim lastiği AllSeasonContact 2, Alman “Auto Bild Allrad” dergisinin gerçekleştirdiği kış lastiği testinin galibi oldu. Avrupalı, Asyalı ve Amerikalı üreticilerin 245/45 R 18 100 Y ebadında 10 lastik modelinin 4×4 Cupra Formentor marka bir araç ile test edildiği değerlendirmede; AllSeasonContact 2, 1,2 toplam puanla en yüksek “örnek” derecesini alarak zirveye yerleşti. Test sonucunda derginin editörleri lastiğin dengesini ve her türlü hava koşulunda iyi sürüş dinamiklerini övgüye layık buldu.
Yaz ve kış lastiklerinin özelliklerini mümkün olan en yüksek düzeyde birleştirmesi beklenen dört mevsim lastiklerinin en iyi örneklerinden biri olan AllSeasonContact 2, karlı, ıslak ve kuru yollarda tüm test disiplinlerinde elde ettiği puanlarla “Çok İyi” ve “İyi” derecelerine layık görüldü. Ayrıca iki sürdürülebilirlik kategorisi olan yuvarlanma direnci ve sürüş konforunda da en yüksek puanları aldı.
Çapı 15 -21 inç arasında değişen jantlar için geniş bir yelpazede üretilen AllSeasonContact 2, hem içten yanmalı hem de elektrikli çok geniş bir binek ve SUV araç yelpazesine hitap ediyor. Continental, AllSeasonContact 2’nin kilometre performansını selefine kıyasla önemli ölçüde artırırken, güvenlikten ödün vermeden yuvarlanma direncini azaltmayı başardı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, COP29 Dünya Liderleri İklim Zirvesi’nde konuştu12 Kasım 202416:07 Adana’daki iki maden sahası için ihale düzenlenecek12 Kasım 202409:14 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Çanakkale’de 100 bin fidanlık “enerji ormanı” oluşturuyor20 Nisan 202517:37 Türkiye Avrupa’ya “yeşil hidrojen” ihraç edebilir konuma yakın19 Nisan 202518:29 ASPİLSAN Enerji, ürettiği pil ve bataryalarla savunma sanayisinin karbon ayak izini düşürüyor19 Nisan 202512:36 Rekabet Kurulu, Stellantis’in, Tofaş tarafından devralma işlemini onayladı19 Nisan 202512:34 ABD yönetimi, madencilik projelerinde izin süreçlerini hızlandırıyor19 Nisan 202512:33