Aksa Doğalgaz’ın faaliyet raporuna ödül

Aksa Doğalgaz, Tohum Gözlemcisi Lalehan Uysal’ın Anadolu Tohumları fotoğraflarının eşliğinde ‘Yurda, Doğaya, Aşa… Ve Geleceğe’ temasıyla hazırladığı 2023 Yılı Faaliyet Raporu ile büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Daha önce 7 ödül birden sahibi olan Aksa Doğalgaz 2023 Yılı Faaliyet Raporu, son olarak MerComm tarafından düzenlenen dünyanın en prestijli uluslararası raporlama yarışması ARC Awards’ta, online kategoride hem “Dünyanın En İyi Raporu” hem de “Türkiye’nin En İyi Raporu” ödüllerine layık görüldü.

Aksa Doğalgaz’ın faaliyet raporuna ödül
Petroturk
  • Yayınlanma18 Ekim 2024 15:50
  • Güncelleme18 Ekim 2024 16:04

Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtım şirketi Aksa Doğalgaz, ABD merkezli Mercomm tarafından düzenlenen ve faaliyet raporlarının ‘Oscar’ları olarak kabul edilen Annual Report Competition (ARC) Ödülleri’nde büyük bir başarıya daha imza attı. 2023 Yılı Faaliyet Raporu ile online kategoride hem “Dünyanın En İyi Raporu” hem de “Türkiye’nin En İyi Raporu” ödüllerinin sahibi oldu.

Aksa Doğalgaz’ın Tohum Gözlemcisi Lalehan Uysal’ın Anadolu Tohumları fotoğraflarının eşliğinde “Yurda, Doğaya, Aşa… Ve Geleceğe” temasıyla hazırlayarak yayınladığı raporu bağımsız bir jüri tarafından grafik tasarım, yazım, fotoğrafçılık, illüstrasyon ve içerik bütünlüğü gibi çeşitli kriterlere dayalı olarak değerlendirilerek “En İyi Ödülleri”ne değer görüldü.

Aksa Doğalgaz, bu yıl ayrıca, dünyanın en itibarlı halkla ilişkiler platformlarından San Diego merkezli Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi’nin (LACP) düzenlediği 2023 LACP Vizyon Ödülleri’nde dört ödül ve yine ARC Ödülleri’nde de üç ödül sahibi olmuştu.

Aksa Doğalgaz 2023 Yılı Faaliyet Raporu, şirketin web sitesinden incelenebiliyor: https://www.aksadogalgaz.com.tr/Aksa-Dogalgaz-Faaliyet-Raporu-2023.pdf