Kadoil pazarlama stratejilerini güçlendiriyor

Kadoil, 2024 yılının son çeyreğinden itibaren pazarlama ve iletişim alanındaki stratejilerini güçlendirmeye ağırlık verdiğini bildirdi.

Kadoil pazarlama stratejilerini güçlendiriyor
Petroturk
  • Yayınlanma17 Ekim 2024 13:54

Güçlü altyapı, etkin satış ve pazarlama politikaları ile akaryakıt ve LPG pazarındaki payını artırmaya yönelik hedefleri devam ettiğinin altı çizilen Kadoil, 2024 yılının son çeyreğinden itibaren pazarlama ve iletişim yatırımlarına da yoğunlaşmaya başladığını açıkladı. Bu kapsamda yapılan anlaşma ile Kadoil markası, 2024-2025 futbol sezonunda Süper Lig’de yer alacak olan 15 kulübün ve 1. Ligde yer alacak 3 kulübün ev sahibi olduğu müsabakalarda saha kenarı LED ekranlarında yer almaya başladı.

Kadoil, 2025 yılı Haziran ayına kadar geçerli olacak anlaşma ile pazarlama ve iletişim faaliyetlerini hedef kitleye erişimi çok etkin olan bu mecra üzerinden gerçekleştirebileceğini duyurdu.

YENİ ATAMALARLA YÖNETİMİN GÜÇLENDİRİLMESİ HEDEFLENİYOR

Kadoil, sürdürülebilir büyümesini desteklerken tüm Türkiye’deki ikmal olanaklarıyla da en uygun maliyetlerle bayilerinin yanında olmaya devam ettiğine vurgu yaptı. Gücünü ve başarısını yerli sermaye ile gerçekleştirdiği yatırımlardan aldığının altı çizilen Kadoil, sektöründeki konumunu daha da büyüterek geleceğe güvenle ilerlediğini bildirdi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Bu yolculukta en değerli yatırımın insan kaynakları alanında yapılanlar olduğunun bilincinde olan Kadoil, pazarlama ve kurumsal iletişim yönetimi alanındaki faaliyetlerini yaptığı iki yeni atama ile daha da güçlendirildi. 2024 yıl son çeyreğinden itibaren Kadoil’in Kurumsal İletişim faaliyetlerini Cansu İbili, Pazarlama faaliyetlerini ise Aslı Baştürk yönetecek” denildi.