TÜREB, NİŞ PR’ı seçti

Rüzgar enerjisi alanında Türkiye’deki çatı kuruluş olan TÜREB (Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği) tüm iletişim çalışmaları için globalde de hizmet veren NİŞ PR-Media-Event ile el sıkıştı. TÜREB; etkinlik ve proje yönetimi, geleneksel ve dijital iletişim, medya ilişkileri ve lider iletişimi, pazarlama iletişimi ve kurumsal sosyal sorumluluk yönetimi çalışmalarını NİŞ PR-Media-Event ile yürütecek.

TÜREB, NİŞ PR’ı seçti
Petroturk.com
  • Yayınlanma10 Ekim 2024 15:21

Avrupa Rüzgar Enerjisi Birliği (EWEA)’nin ve Küresel Rüzgar Enerjisi Konseyi (GWEC)’nin resmi üyesi olan TÜREB, Türkiye Rüzgar Enerjisi potansiyelinin ülke ekonomisine kazandırılması doğrultusunda önemli çalışmalarda bulunuyor ve rüzgar enerjisi konusunda Türkiye’deki en güçlü sivil toplum kuruluşu.

Markalarına değer katmak ve yurt dışı tanıtımlarına destek olmak adına globalde de hizmet veren ajans, iletişim sektöründeki tecrübelerini TÜREB ile de paylaşacak.

Profesyonel iletişim çalışmaları ile yıllardır sektörün önde gelen isimlerinden olan NİŞ PR; şirketlere, kamu kurumlarına, lider ulusal ve uluslararası saygın birçok “iş ortağına”, marka değerlerini ve kurumsal itibarlarını geliştirmeleri amacıyla stratejik iletişim alanında danışmanlık, planlama ve uygulama hizmetleri sunuyor.