Shell’in Adana’daki Küçükdikili istasyonu “yılın en iyisi” seçildi

Söz konusu istasyon, Singapur’da düzenlenen törende küresel çapta birincilikle ödüllendirilerek “yılın istasyonu” ödülünü kazandı.

Shell’in Adana’daki Küçükdikili istasyonu “yılın en iyisi” seçildi
Petroturk.com
  • Yayınlanma10 Ekim 2024 13:23
  • Güncelleme10 Ekim 2024 16:59

Shell’in global ölçekte düzenlediği ve dünyanın en geniş katılımlı akaryakıt istasyonu yarışması olan ‘Parlayan Yıldızlar’da dünya şampiyonluğu, geçen yılki çalışmalarıyla Shell’in Adana Küçükdikili istasyonuna geldi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 75 yıldır Shell Bayisi olan Senos Petrol, Küçükdikili istasyonuyla önce Türkiye şampiyonluğu sonrasında da Avrupa birinciliği rekabetinde ipi göğüsledi.

Söz konusu istasyon, Singapur’da düzenlenen törende küresel çapta birincilikle ödüllendirilerek ‘yılın istasyonu’ ödülünü kazandı.

Senos Petrol’ün 3. kuşak yöneticileri Serhan Köse ve Nihan Köse yönetimindeki istasyonun başarısı, Küçükdikili’de Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem, Shell&Turcas CEO’su Emre Turanlı ve Shell&Turcas Genel Müdür Yardımcısı Evren Diker’in katıldığı törenle kutlandı.

70 ülke arasında seçim yapıldı

Türk akaryakıt sektöründe birçok ilki gerçekleştiren Shell, dünyanın tek çatı altında toplanan en büyük perakende markası olarak küresel çapta 46 bin istasyona sahip bulunuyor.

Her yıl bu istasyonların kalitesi birçok zorlu parametre ile sınanıyor, yaklaşık 70 ülke arasından en iyiler seçiliyor.

Dünyada bu yarışmadan daha fazla katılımlı bir akaryakıt istasyonu yarışması olmaması, yılın istasyonu ödülünü alan bayiyi, dünyanın en büyük akaryakıt istasyonu yarışmasının da kazananı yapıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turanlı, Senos Petrol’ün küresel başarısını tebrik ederek, şunları kaydetti:

’70’i aşkın ülkeden 46 bin Shell istasyonu arasında her yıl yaşanan bu zorlu rekabette, bizler için unutulmaz anların yaşandığı mücadeleyi ve sonunda yaşadığımız muazzam mutluluğu, her zaman gururla hatırlayacağız. Shell&Turcas olarak Türkiye’de yaklaşık 1150 istasyonumuzda her gün 1 milyonu aşkın misafirimizi ağırlıyor, akaryakıttan markete madeni yağdan temiz tuvaletlere, İnsanların Shell’i olarak hizmet veriyoruz. Bayilerimizle etkin iletişim ve güçlü işbirliği içinde, tüm istasyonlarımızda üstün hizmet vermek için çalışıyoruz. Söz konusu iletişim ve işbirliği, Shell’in küresel çaptaki yüksek standartlarında yaşanan rekabette dahi dünya şampiyonluğu getirdiği gibi, bayilerimize başarı, misafirlerimize de memnuniyet getiriyor.’

AA