Üstün donanımlı SUV’lerde cazip kredi avantajları

Shineray Group bünyesinde faaliyet gösteren ve Türkiye’de ATMO Group tarafından temsil edilen SWM Motor, Türkiye pazarında satışa sunduğu G03F ve G05 PRO modellerini ekim ayında rekabetçi ve cazip kredi teklifleriyle sunuyor. Üst düzey Alman mühendisliğini İtalyan tasarımıyla buluşturan ve sunduğu 5 yıl ya da 150 bin km garanti olanağıyla ürünlerine olan güvenini kanıtlayan SWM, fiyat-performans dengesiyle dikkat çeken SWM G03F modelinde, 200 bin TL için 12 ay vadeli ve yüzde 1,99 faizli cazip kredi avantajı sunarken, gelişmiş sürüş destek sistemleri ve geniş iç hacmiyle dikkat çeken G05 PRO için; 200 bin TL’ye 12 ay vadeli ve yüzde 1,99 faizli kredi teklifleri sunarak segmentinin en donanımlı modellerine ulaşmayı ekim ayında da kolaylaştırıyor.

Üstün donanımlı SUV’lerde cazip kredi avantajları
Petroturk.com
  • Yayınlanma9 Ekim 2024 12:16

Çin’in önde gelen otomotiv üreticilerinden Shineray Group bünyesinde faaliyet gösteren İtalyan SWM Motor, Türkiye pazarında ATMO Group tarafından satışa sunulan birbirinden rekabetçi modelleriyle ekim ayında da Türk tüketicisinin dikkatini çekmeye devam ediyor. 4,6 metrelik uzunluğu, zengin donanımları ve 7 kişilik pratik yaşam alanı ile günlük yaşamı kolaylaştıran G03F modelinde ekim ayında 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkânı sunan SWM, ekim ayında da bir SWM sahibi olmayı hayal eden kullanıcıları bayilere bekliyor. 115 HP güç ve 152 Nm’lik tork değeri sunan 1.5L S-Power Euro 6E motorla kombine edilen G03F, Elektronik Gövde Stabilizasyon Sistemi (ESP), Çekiş Kontrol Sistemi (TCS), Fren Destek Sistemi (HBA), Yokuş Kalkış Destek Sistemi (HSA), çift ön hava yastıkları, Geri Görüş Kamera Sistemi, Lastik Basıncı İzleme Sistemi, navigasyon ve akıllı telefon yansıtma sistemi sunan 10.5 inçlik HD renkli dokunmatik Multimedya Sistemi gibi özellikleriyle dikkat çekerken hem sürüş güvenliğini bir üst düzeye çıkartıyor hem de çağın bilgi- eğlence ihtiyaçlarına cevap veriyor.

SWM G05 PRO: D-SUV segmentinin 7 kişilik ‘büyük’ oyuncusu!

137 HP güç ve 212 Nm tork üretebilen, Alman teknolojisiyle geliştirilmiş ultra verimli motora sahip olan G05 PRO ise konforlu ve keyif veren sürüş karakterini 6 ileri manuel veya 7 ileri DCT şanzıman seçenekleriyle satışa sunuluyor. En büyük SWM modeli, 7 kişilik pratik bir SUV’un sahip olması gereken ve günlük yaşamı kolaylaştıran birçok özelliği de bir arada sunuyor. Kullanımı kolay ve sezgisel 12” bilgi-eğlence sistemi Apple CarPlay ve Android Auto gibi gelişmiş bağlantı sistemlerini destekleyerek çağın multimedya işlevlerini yerine getirebiliyor. SWM G05 PRO’da yer alan 1m2 elektrikli panoramik açılır tavan, önde USB bağlantısı noktası ve 12V güç kaynağı, ısıtmalı ikinci sıra koltuklar gibi özellikler iç mekandaki konforu artırırken, arka geri vites radarı ve geri görüş kamera sistemi, sürücünün özellikle şehir içinde park ederken zaman kazanmasını sağlıyor. SWM’nin zarif İtalyan tasarımına sahip 7 kişilik SUV modeli G05 PRO, konfor odaklı sürüş karakteri, yüksek teknolojisi, geniş iç mekanı, kaliteli malzemeleri ve 7 kişilik yapısıyla büyük bir SUV’dan beklenen tüm ihtiyaçları karşılıyor ve ekim ayında 200 bin TL için yüzde 1,99 faizli kredi avantajıyla D-SUV segmentinin büyük oyuncusu olarak yeni sahiplerini SWM bayilerinde bekliyor.