Dünya Kahve Günü’ne özel ikinci kahveniz Aytemiz’den hediye

Aytemiz, her yıl olduğu gibi bu yıl da 1 Ekim Dünya Kahve Günü’nü ON 7/24 Market konsepti ile hizmet veren istasyonlarında misafirleriyle birlikte kutluyor. Dünyanın en iyi kahveleri arasında gösterilen İtalyan markası illy, Aytemiz İstasyonlarında Dünya Kahve Günü’ne özel sürpriziyle kahve severlerle buluşuyor. Aytemiz, 28 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında Aytemiz’den kahve alan tüm misafirlerine, ikinci kahveyi hediye ediyor.

Dünya Kahve Günü’ne özel ikinci kahveniz Aytemiz’den hediye
Petroturk.com
  • Yayınlanma27 Eylül 2024 09:56
  • Güncelleme27 Eylül 2024 10:00

Aytemiz, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir ilgiyle kutlanan Dünya Kahve Günü için kahve severlerin çok beğeneceği bir kampanyaya hazırlanıyor. Modern tasarımları, geniş ürün yelpazesi ve lezzetli sandviçleri ile sürücüler için keyifli birer mola noktası olan ON 7/24 Market konseptli Aytemiz istasyonları, bu kampanya ile kahve severleri cezbedecek. Kampanya kapsamında, 28 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kampanyaya katılan Aytemiz istasyonlarında bir adet İtalyan lezzeti illy kahve alan tüm misafirlere, ikinci kahve Aytemiz’in hediyesi olacak.

Dünya Kahve Günü, 2015 yılından itibaren her yıl aralıksız tüm dünyada kutlanıyor. Yapılan araştırmalar, kahve pazarında en büyük payın yüzde 36 ile Avrupa’da olduğunu; özellikle genç tüketicilerin cappuccino, latte ve flat white gibi espresso bazlı seçeneklere ilgisinin de yüzde 50 oranında artış gösterdiğini ortaya koyuyor. Aytemiz istasyonlarında Dünya Kahve Günü’ne özel olarak hediyesiyle gelen taze çekirdekten illy kahve seçenekleri arasında espresso, americano, latte, flat white, cappucino gibi sık tercih edilen lezzetler de bulunuyor.

Dünya çapında en çok tercih edilen kahve markalarından biri olan illy’nin kahveleri, 9 farklı yöreden toplanan kahve çekirdeklerinin her hasat dönemi yeniden düzenlenen oranlar ile karıştırıldığı özel formülü sayesinde eşsiz bir lezzet sunuyor. Kuvvetli bir aroma ve yumuşak bir içime sahip benzersiz illy kahveleri, akaryakıt sektöründe sadece Aytemiz istasyonlarının ON 7/24 Marketlerinde sunuluyor.

Aytemiz, 28 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında tüm kahve severleri, ON 7/24 Marketlerinde illy’nin leziz kahveleriyle buluşmaya davet ediyor.