Aytemiz Vaay’dan ‘Şehre Hoş Geldin’ kampanyası

Aytemiz’in temassız yakıt alışverişi uygulaması Aytemiz Vaay’ın, eylül ayı ile birlikte şehirlerde artan hareketliliği “Şehre Hoş Geldin” kampanyasıyla karşıladığı açıklandı. Aytemiz Vaay kullanıcıları, 9-15 Eylül tarihleri arasında akaryakıt alışverişlerinden yüzde 4’e varan indirim kazandı.

Aytemiz Vaay’dan ‘Şehre Hoş Geldin’ kampanyası
Petroturk.com
  • Yayınlanma20 Eylül 2024 10:22
  • Güncelleme24 Eylül 2024 10:24

Aytemiz, müşteri odaklı dijital çözümü Aytemiz Vaay uygulamasıyla eylül ayına özel bir kampanya sundu. 9-15 Eylül tarihleri arasında geçerli olan “Şehre Hoş Geldin” kampanyası kapsamında, Aytemiz Vaay kullanıcıları yüzde 4’e varan akaryakıt indiriminden faydalandı.

Müşterilerine yüksek kalitede akaryakıt ürünlerini yenilikçi hizmetler ve yüksek müşteri memnuniyeti ile sunmaya odaklandığının altı çizilen Aytemiz, mobil uygulaması Aytemiz Vaay ile akaryakıt alışverişlerini daha avantajlı hale getirmeyi amaçlıyor. Aytemiz, yaz tatilinin son bulması ve okulların açılmasıyla birlikte şehirlerde artan hareketliliği ‘Şehre Hoş Geldin’ kampanyasıyla karşılıyor. Ayrıca Aytemiz Vaay, kullanıcılarına pek çok farklı kampanya ve fırsatlar da sunuyor.

“AYTEMİZ VAAY, KULLANICILARINA PEK ÇOK AVANTAJ SAĞLIYOR”

Aytemiz’den yapılan açıklamada, “Aytemiz Vaay sunduğu özelliklerle kullanıcılarına en yakın Aytemiz istasyonlarını kolayca bulma, akaryakıt dolumunu hızlı ve temassız bir şekilde gerçekleştirme ve bekleme sürelerini en aza indirme avantajlarını sunuyor. Bunların yanı sıra yolculukların vazgeçilmezi yeni nesil ON 7/24 Marketlerde geçerli kampanyalar ve farklı markalarla iş birliklerinden sağlanan avantajlar da sürücüleri istasyonlarda bekliyor. 9-15 Eylül tarihleri arasında geçerli olan “Şehre Hoş Geldin” kampanyasından ve daha pek çok fırsattan yararlanmak için Aytemiz Vaay uygulamasını AppStore, GooglePlay ve AppGallery üzerinden ücretsiz indirmek ve üye olmak yeterli” ifadelerine yer verildi.