Eskişehir’de Ralli Şampiyonası için nefesler tutuldu

Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası, Eskişehir’e taşınıyor.

Eskişehir’de Ralli Şampiyonası için nefesler tutuldu
Petroturk.com
  • Yayınlanma12 Eylül 2024 13:08

Eskişehir Otomobil Spor Kulübü (ESOK) tarafından düzenlenen Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası beşinci ayağı Eskişehir Rallisi, 13-15 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Eskişehir Valiliği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi, Spor Toto, ICRYPEX, Petrol Ofisi Maxima, Remed Assistance, Salados, Fora Araç Takip, Power App, Autoclub, ETİ, KYK Yapı Kimyasalları, Nova Vista Deluxe, Espark ve Banaz Otomotiv katkılarıyla düzenlenecek organizasyon, aynı zamanda Türkiye Historic Ralli Şampiyonası ve Celal Gülerhan Ralli Kupası’na da puan verecek.

13 Eylül Cuma günü saat 14:00’da Odunpazarı Meydanı’ndaki start seremonisi ile başlayacak olan rallinin ilk günü saat 15:00’de başlayacak Eskişehir Kent Ormanı’ndaki seyirci özel etabı ile devam edecek.

Rallinin ikinci günü 14 Eylül Cumartesi saat 10.00’dan itibaren Petrol Ofisi Maxima (Uluçayır), Remed Assistance (Yukarı Ilıca) ve Espark (Kirazlıçeşme) etapları ikişer geçilmesinden oluşacak. 15 Eylül Pazar saat 09.00’dan itibaren KYK Yapı Kimyasalları (Yukarı Kalabak) ve Banaz (İdris Yayla) etaplarının ikişer kez geçilmesinin ardından, ralli saat 16.00’dan itibaren Espark önünde düzenlenecek ödül töreni ile son bulacak.