ALPET ile Fenerbahçe Futbol A Takımı arasında iş birliği

ALPET ile Fenerbahçe Futbol A Takımı arasında yapılan sponsorluk anlaşmasının imza töreni gerçekleştirildi.

ALPET ile Fenerbahçe Futbol A Takımı arasında iş birliği
Petroturk.com
  • Yayınlanma10 Eylül 2024 16:13
  • Güncelleme10 Eylül 2024 16:14

Alpet ile Fenerbahçe Futbol A Takımı arasında yapılan forma sağ kol sponsorluk anlaşmasının imza töreni Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlendi.

Ülker Stadyumu’nda gerçekleştirilen imza törenine, Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Zeren Group Holding Enerji Grubu Başkanı Cem Osman Sokullu ve Zeren Group Holding CEO Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Yatkın katıldı.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan: “ Sektöründe öncü markalardan biri olan Alpet’in logosu bu sezon Futbol A Takımımızın forma sağ kolunda yer almaya başladı.”

İmza töreninin açılış konuşmasını yapan Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, “Değerli basın mensupları, ekranları başında bizleri izleyen kıymetli taraftarlarımız, kongre üyelerimiz, saygıdeğer katılımcılar, sevgili Zeren Group Holding Enerji Grubu Başkanı Sn. Cem Osman Sokullu ve Zeren Group Holding CEO Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi Sn Yusuf Yatkın ile herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Futbol A Takımımız ile Türkiye’nin en yüksek akaryakıt depolama kapasitesine sahip dağıtım şirketlerinden biri olan Alpet arasındaki imza töreni için beraberiz. Sektöründe öncü markalardan biri olan Alpet’in logosu bu sezon Futbol A Takımımızın forma sağ kolunda yer almaya başladı. Yeni sponsorumuz Alpet’in kıymetli destekleriyle birlikte yeni sezonda Fenerbahçemizin sahadaki zaferlerini kutlamayı bu sezonun başarılarla ve şampiyonluklarla taçlanmasını dört gözle bekliyoruz. Alpet’e Büyük Fenerbahçe Ailesi’ne hoş geldiniz diyorum ve bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Zeren Group Holding Enerji Grubu Başkanı Cem Osman Sokullu: “Bizim için gurur.”

Zeren Group Holding Enerji Grubu Başkanı Cem Osman Sokullu ise, “Değerli Fenerbahçe taraftarları ve basın mensupları… Fenerbahçe formasının sağ kolunda olmak bizim için şeref ve gururdur. Umut ediyorum; Fenerbahçe, Alpet’e, Alpet de Fenerbahçe’ye şans getirecektir. Burak başkanımızın söylediği gibi ‘Şampiyonluk kupasıyla taçlanan’ bir sezon olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Zeren Group Holding CEO Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Yatkın: “Şampiyonluk kupasını inşallah hep beraber kaldıracağız.”

Zeren Group Holding CEO Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Yatkın, “Alpet ile Fenerbahçe markasının bir arada olması bizim uzun süredir arzu ettiğimiz, üzerinde çalıştığımız bir konuydu. Kulüp de sağ olsun bizi kırmadı, bu birlikteliğe yol açtı. Umarım iyi bir iş birliği olacak. Şampiyonluk kupasını inşallah hep beraber kaldıracağız” dedi.

Konuşmaların ardından imzalar atıldı ve fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.