Schneider Electric, Innovation Summit ile sürdürülebilir dönüşüme yön verecek

Schneider Electric, dünyanın farklı noktalarında düzenlediği Innovation Summit etkinlik serisinin Türkiye ayağını, 7-8 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirecek.

Schneider Electric, Innovation Summit ile sürdürülebilir dönüşüme yön verecek
Petroturk.com
  • Yayınlanma5 Eylül 2024 12:29

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde dünya çapında lider olan Schneider Electric, 2024 yılında İstanbul’da gerçekleştireceği Innovation Summit ile sürdürülebilirlik ve inovasyon konularını tartışarak Türkiye’de yeni bir vizyon oluşturmaya hazırlanıyor. Şirketin yıl boyunca dünyada 5 farklı bölgede düzenlediği buluşmaların Türkiye ayağı, 7-8 Ekim tarihlerinde Zorlu PSM’de gerçekleştirilecek.

Schneider Electric, sürdürülebilirlik ve inovasyonda yeni ufuklar açıyor

2500 katılımcının beklendiği etkinlikte Schneider Electric’in global üst yönetiminden isimler özel konuşmalar gerçekleştirecek.Bunlar arasında Uluslararası Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Manish Pant, Endüstriyel Otomasyondan Sorumlu Başkan Yardımcısı Barbara Frei, Enerji Yönetim Global Başkan Yardımcısı Olivier Blum ve Orta Doğu ve Afrika Bölge Başkanı Walid Sheta yer alıyor.

Etkinliğin sürdürülebilirlik ve inovasyon konularında sektöre yol gösterici bir rol oynayacağını belirten Schneider Electric Türkiye, Orta Asya Bölge Başkanı İsmail Yamangil; “Innovation Summit İstanbul ile dijitalizasyon ve sürdürülebilirlik ikiz dönüşümünü, karar vericilere ve ilgili paydaşlara aktarabilmeyi, onların deneyimlerini ve bakış açılarını bütüne yansıtabilmeyi amaçlıyoruz. Bu kapsamda güçlü konuşmacılar ve stratejik konu başlıkları ile endüstri liderlerini gelişime birlikte yön vermeye davet ediyoruz” dedi.

Harvard Business Review Türkiye stratejik ortaklığı ile zengin içerik

Innovation Summit İstanbul etkinliğinin içerik planlaması, Harvard Business Review Türkiye ile yapılan stratejik ortaklıkla zenginleştirildi. İki gün boyunca yaklaşık 40 oturum ve 65’ten fazla konuşmacı yer alacak etkinlikte, endüstrilerde dijital dönüşüm ve yapay zeka, Elektrik 4.0, net sıfır hedefi, modern şebekeler, yenilenebilir enerji kullanımından iş dünyasının ve tüketicinin sürdürülebilirlik ve dijitalizasyondan nasıl etkilendiğine dair i kritik konular tartışılacak.

Etkinlik programında ayrıca “Sürdürülebilirlik Temelli Dönüşüm”, “Endüstriyel Dijital Dönüşüm”, “İnovasyon Temelli Dönüşüm” gibi panel oturumları ile “Dünya Nasıl Değişiyor?”, “Jeoekonomik Dengeler Nasıl Değişiyor?”, “İş Dünyası Nasıl Değişiyor?” gibi özel sunumlar yer alıyor.

Inovasyon Merkezi’nde yenilikçi çözümleri deneyimleme fırsatı

Innovation Summit İstanbul’da özel düzenlenecek oturumlar ve interaktif deneyim alanları ile katılımcılar, Schneider Electric’in yenilikçi çözümlerini yakından tanıma fırsatı bulurken, 1500 m2’lik İnovasyon Merkezi’nde; Gıda, İçecek ve İlaç, Su ve Atık Su, Enerji Üretim ve Dağıtım, Organize Sanayi Bölgeleri, Maden, Mineral ve Metal, Petrokimya, Bulut ve Servis Sağlayıcılar ile Otel, Hastane ve Finans alanlarında enerji ve otomasyonun geleceğini şekillendiren yenilikçi teknoloji ve çözümleri deneyimleyecek.

Etkinlikten yapılacak yayınlar ve röportajlarla milyonlarca kişiye ulaşılması planlanıyor.

Schneider Electric’in küresel tecrübesini yerel bir değere dönüştürecek bu etkinlik hakkında detaylı bilgi ve kayıt için: Link