JetBlue’dan Belgrad çıkarması

JetBlue, Aytemiz’in iş birliğiyle iş ortaklarına özel Belgrad gezisi organize etti. Organizasyon için; “Aytemiz’in öncülüğünde Belgrad’a yaptığımız bu gezi, iş ortaklarımızla bir araya gelip hem profesyonel hem de kişisel anlamda değerli anlar paylaşmamıza vesile oldu” diyen JetBlue Genel Müdürü Kenan Emekci, “İş dünyasında güven ve samimiyet temelinde kurduğumuz ilişkiler, bizi her geçen gün daha da ileriye taşıyor” şeklinde konuştu.

JetBlue’dan Belgrad çıkarması
Petroturk.com
  • Yayınlanma5 Eylül 2024 09:56

Gözde Emlik / İstanbul

2009 yılında Kocaeli’nde, Türkiye’de Adblue üretimini gerçekleştirmek üzere kurulmuş olan Alman Otomotiv Sanayicileri Derneği tarafından Adblue markasını kullanma hakkı kazanan ve VDA lisansını alan ilk firmalardan biri olan JetBlue, iş ortaklarına Belgrad gezisi organize etti.

“GELECEĞE YÖNELİK YENİ PROJELER ÜZERİNE KONUŞMA ŞANSI YAKALADIK”

Organizasyon sonrası açıklamalarda bulunan JetBlue Genel Müdürü Kenan Emekci; “JetBlue olarak, yıllardır sektörümüzde lider olmayı başaran, müşteri odaklı yaklaşımımız ve yenilikçi çözümlerimiz ile öncü bir şirketiz.

İş dünyasında güven ve samimiyet temelinde kurduğumuz ilişkiler, bizi her geçen gün daha da ileriye taşıyor. Bu doğrultuda, iş ortaklarımızla kurduğumuz sağlam bağları güçlendirmek için düzenlediğimiz Belgrad gezisi, benim için de özel bir önem taşıyordu.

Aytemiz ile birlikte Belgrad’a yaptığımız bu gezi, iş ortaklarımızla bir araya gelip hem profesyonel hem de kişisel anlamda değerli anlar paylaşmamıza vesile oldu” dedi.

“GELECEKTE DE BENZER ETKİNLİKLERLE BİR ARAYA GELMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM”

Jetblue Genel Müdürü Kenan Emekci konuşmasına şunları ekledi: “Şirket yetkililerimizle doğrudan temas kurarak, karşılıklı güveni ve iş birliğimizi daha da pekiştirme fırsatı bulduk. Tarihi ve doğal güzellikleriyle öne çıkan bu güzel şehirde, iş dışında da dostluklarımızı güçlendirdik ve geleceğe yönelik yeni projeler üzerine konuşma şansı yakaladık.

Bu gezi, JetBlue ailesi olarak hem işte hem de sosyal hayatta bir arada olmanın önemini bir kez daha ortaya koydu. İş ortaklarımızın memnuniyetini görmek, bizim için en büyük ödül. Bu tür organizasyonların, şirketimizle iş birliği içinde olan herkes için verimli ve keyifli bir deneyim sunmasını amaçlıyoruz.

Gelecekte de benzer etkinliklerle bir araya gelmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

Özellikle, bize verdikleri değerli destek ve iş birlikleri için Aytemiz’e en içten teşekkürlerimi sunuyorum. İş ortaklarımızla kurduğumuz güçlü ilişkiler, başarımızın temel taşlarından biri ve Aytemiz’in bu süreçteki katkıları bizim için çok kıymetli.”

“JETBLUE ARACILIĞIYLA 30’UN ÜZERİNDE BAYİMİZLE UNUTULMAZ BİR YOLCULUĞA ÇIKTIK”

Aytemiz bayileriyle birlikte Belgrad gezisine katılan Aytemiz Satış Direktörü Tolga Parmaksız:

Senelerdir istasyonlarımızda sürücülere, çevreye duyarlı ve verimli yakıt katkısı olan JetBlue ürününü buluşturuyoruz. İstasyon yatırımlarımızla birlikte her geçen gün büyüyen iş birliğimizin sonuçlarını ve başarısını taçlandırmak adına bu bayi gezisini düzenleyen JetBlue ekibine içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Ayrıca geziye katılan ve başarılı bir kampanya dönemi geçiren iş ortaklarımızla gezi süresince sosyalleşme ve ileriye dönük hedeflerimizi de konuşma fırsatı bulduk. Belgrad’ın tüm bu eşsiz güzellikleri arasında, hepimizin cebine koyacağı birçok faydalı bilgi ve anı biriktirdik. Bu tür değerli buluşmaların devamını diliyor, daha nice başarılı organizasyonlarda bayilerimizle birlikte olmayı sabırsızlıkla bekliyorum.

“BELGRAD GEZİMİZ SOSYAL VE TİCARİ İLİŞKİLERİMİZE ÇOK ÖNEMLİ BİR KATKI SAĞLADI”

Demsa Petrol Atıf Mütevellioğlu:

Belgrad gezimiz Aytemiz ve JetBlue ile devam eden ticari ilişkilerimize çok önemli bir katkı sağladı. Kenan Bey ve Aytemiz üst düzey yetkililerle samimi bir ortamda bir araya gelmek, karşılıklı güveni ve iş ilişkilerimizi pekiştirdi. Tatil boyunca işimizi geliştirmek adına birbirimizle verimli görüşmeler yapma fırsatımız oldu.

Bu gezinin en güzel yanı, yeni kişilerle tanışıp yaptığımız işle alakalı farklı yöntemler öğrendik. Müşteri memnuniyetini arttırmak adına tecrübelerimizi anlattık. Faydalı ve keyifli bir tatil oldu. Belgrad’da bulunan Osmanlı tarihi ve doğal güzelliklerini görmek keyifliydi. Kenan Bey’e, JetBlue ekibine ve Aytemiz’e çok teşekkür ederim.

“İŞİMİZİ GELİŞTİRMEK ADINA VERİMLİ GÖRÜŞMELER YAPMA FIRSATIMIZ OLDU”

Ağrı MSA Petrol İsa Aslan:

Belgrad gezimiz, ticari ilişkilerimize değer katarken aynı zamanda konforlu bir tatil deneyimi yaşamamızı sağladı. Yeni arkadaşlar ile tanışıp farklı alanlarda sohbet etme fırsatı yakaladık. Yetkililer ile tanışma fırsatı bulduk.

Bu tatil diğer Aytemiz bayileri ve JetBlue ile güven ve iş ilişkilerimize samimiyet kazandırdı. Tatil boyunca işimizi geliştirmek adına birbirimizle verimli görüşmeler yapma fırsatımız oldu.

Gezimiz gerçekten güzeldi. Belgrad’ın tarihi ve doğal güzellikleri beni etkiledi, yemekleri ise bir o kadar lezzetliydi. Kenan Bey’in misafirperverliği sayesinde son derece keyifli ve özenle organize edilmiş bir tatil geçirdik. Yemeklerden otel konforuna kadar her detay düşünülmüştü, bu da tatilimizi hem unutulmaz hem de son derece kaliteli bir deneyime dönüştürdü. JetBlue ailesine ve Aytemiz’e çok teşekkür ederim.

“BU GEZİ, İŞ İLİŞKİLERİMİZİ GELİŞTİREN DEĞERLİ BİR FIRSATTI”

İzmir Çağpet Necati Erdoğan:

Belgrad gezisi benim için hem iş açısından verimli hem de kişisel olarak keyifli bir deneyim oldu. Aytemiz’in değerli yöneticileri ve JetBlue Genel Müdürü Kenan Bey ile bir araya gelerek sosyal ilişkilerimizin daha da sağlamlaşmasına katkı sağladı. Ayrıca, ekip arkadaşlarımla yaptığımız sohbetler, işimizi geliştirmek için yeni bakış açıları kazanmamı sağladı.

Belgrad’ın tarihî zenginliği ve doğal güzellikleri beni çok etkiledi; yerel mutfağın lezzetleri de bu deneyimi tamamladı. Osmanlı’nın tarihi mekanlarını gezme fırsatı bulduk.

Kenan Bey’in özenli misafirperverliği ve her şeyin en ince detayına kadar düşünülmüş olması, tatilimizi gerçekten üst düzey bir konfora dönüştürdü. Bu gezi, iş ilişkilerimizde samimiyeti artıran ve karşılıklı güveni pekiştiren değerli bir fırsattı. JetBlue Genel Müdürü Kenan Bey ve Aytemiz Satış Direktörü Tolga Bey’ e teşekkür ederim.

“YENİ KİŞİLERLE TANIŞMAK VE İŞİMİZLE İLGİLİ FARKLI BİLGİLER EDİNMEK GEZİNİN EN GÜZEL YANLARINDANDI”

Lodos A.Ş İcra Kurulu Başkanı Ersen Erdoğan:

Belgrad gezisiyle iş ilişkileri açısından samimi bir atmosfer yakaladık. Aytemiz ve JetBlue yetkilileri ile bir araya gelerek birbirimizi daha da yakından tanımamıza olanak sağladı. Ayrıca, işimizi geliştirmek adına birbirimizle verimli görüşmeler yapma fırsatımız da oldu. Yeni kişilerle tanışmak ve işimizle ilgili farklı bilgiler edinmek de gezinin en güzel yanlarındandı.

Belgrad gezisi hem iş hem de tatil açısından son derece başarılıydı. En ince detayına kadar düşünülmüş olması, tatilimizi gerçekten üst düzey bir konfora dönüştürdü. Bu gezi, iş ilişkilerimizde samimiyeti artıran ve karşılıklı güveni pekiştiren değerli bir fırsattı. Aytemiz ve JetBlue ekibine teşekkür ederim.