LUKOIL ile Hamzabeyli’de yeni bir dönem başlıyor

LUKOIL, yeni istasyonunu Türkiye’nin önemli sınır kapılarından biri olan Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda hizmete açtı. LUKOIL, bu yeni tesisle uluslararası ticaretin ve bölgesel ulaşımın desteklenmesine katkıda bulunmayı ve müşterilere yüksek kaliteli akaryakıt ürünleriyle hizmet vermeyi hedefliyor.

LUKOIL ile Hamzabeyli’de yeni bir dönem başlıyor
Petroturk.com
  • Yayınlanma5 Eylül 2024 09:10

LUKOIL, yeni istasyonunu Türkiye ile Bulgaristan ve diğer Avrupa ülkeleri arasındaki önemli bir geçiş noktası olarak bilinen Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda açtı. Bu stratejik konumdaki hamlesiyle LUKOIL, özellikle artan ticaret hacmi ve yoğunluk göz önüne alındığında, sınır kapısında yaşanan geçiş problemlerine çözüm sunmayı hedefliyor. İstasyonun açılışıyla birlikte hem yolcu hem de yük taşımacılığı süreçlerinde önemli bir rahatlama sağlanması bekleniyor. Bölgedeki lojistik ve ulaşım ağını güçlendirmeyi amaçlayan istasyon, 24 saat kesintisiz hizmet verecek. Müşterilerine yüksek kaliteli akaryakıt ürünleri ve güvenli ödeme seçenekleri sunduğunun altı çizilen LUKOIL’in yeni istasyonunda, içerisinde geniş ürün yelpazesi bulunan bir market, restoran, büyük bir tır parkı, konaklama ve dinlenme alanları gibi ek hizmetler de yer alacak. Böylece sürücüler ve yolcular ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilecekler.

“BU YENİ TESİSLE BÖLGEDEKİ LOJİSTİK AĞINI DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ”

LUKOIL Perakende Satış Direktörü Alexey Bagin, yeni istasyonla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin Avrupa ile olan ticaret köprüsünde kritik bir noktada yer alan Hamzabeyli Sınır Kapısı’ndaki bu yeni istasyonumuz hem yerel hem de uluslararası trafiğe büyük katkı sağlayacak. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz ve bu yeni tesisle bölgedeki lojistik ağını daha da güçlendireceğiz” dedi.

SINIR KAPILARINDAKİ EKONOMİK HAREKETLİLİĞE KATKI SAĞLAYACAK

Konumu itibarıyla müşterilerin ülkeden çıkarken uğurlandığı ve dönüşlerinde karşılandığı ilk nokta olan istasyonla, bölgedeki akaryakıt tedariğinin LUKOIL tarafından daha güvenli ve verimli hale gelmesi hedefleniyor. Bu etkili yatırımın sonuçları göz önüne alındığında Türkiye’nin uluslararası sınır kapılarındaki ekonomik hareketliliğine katkı sağlayacağı düşünülüyor.