‘Aytemiz, yenilik ve yatırım odaklı büyümeye devam ediyor’

Sunduğu yeniliklerle akaryakıt sektöründe dikkat çeken Aytemiz, istasyon ağını yeni yatırımlarla güçlendirmeye devam ediyor. Türkiye genelinde 633 istasyona ulaşan Aytemiz, kaliteli market ve istasyon deneyimi ile yolculuklara değer katıyor.

‘Aytemiz, yenilik ve yatırım odaklı büyümeye devam ediyor’
Petroturk.com
  • Yayınlanma4 Eylül 2024 16:43

Akaryakıt sektörü, dijitalleşme ve müşteri odaklı yenilikler doğrultusunda köklü bir dönüşümden geçiyor. Sektör oyuncuları farklı hizmetlere ve dijital teknolojilere yatırım yaparken, Aytemiz de ülkemizdeki bu dönüşümde öncü rol oynayan ve sektörüne ilham veren markalar arasında yer alıyor. Şirket, akaryakıt istasyonlarını sadece akaryakıt dolum noktaları olarak değil, aynı zamanda sunduğu yenilikçi ve dijital çözümlerle farklılaşan birer hizmet merkezi olarak konumlandırdığını açıkladı. Misafirleriyle kurduğu güçlü bağı “Bi Kere Aytemiz, Hep Aytemiz” sloganıyla yinelediğinin altını çizen Aytemiz, bu hizmet ağını yeni istasyon yatırımlarıyla sürekli olarak genişlettiğini belirtti.

Aytemiz, 2024 yılında yeni açtığı istasyonlarla birlikte istasyon sayısını 633’e yükseltti. Marka, yeni istasyonlarında kaliteli hizmet anlayışının yanı sıra elektrikli araçlara yönelik şarj noktaları ve yeni nesil market konseptiyle de misafirlerini karşıladığını belirtiyor. Aytemiz, artan şarj istasyonu talebini karşılamak hedefiyle 89 noktada hızlı ve kesintisiz şarj hizmeti sağlıyor. Aynı zamanda ON 7/24 Market konsepti ile de istasyonlarında tüm ihtiyaçlara yanıt veren, yeni nesil bir mola deneyimi sunduğu da aktarılıyor.

Markanın yenilik ve yatırım odaklı bu adımlarını Aytemiz Yatırım Direktörü İbrahim Nadiroğlu ve Aytemiz Satış Direktörü Tolga Parmaksız ile konuştuk.

MOTORCU DOSTU İSTASYONLAR, MOTORCU DOSTU TRAFİK

Aytemiz, Motorcu Dostu İstasyon konseptiyle motosiklet kullanıcılarına yönelik ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor. Bu konsept ile hizmet sunan istasyonlar, motorcuların güvenliği ve konforu için özel olarak hizmet veriyor. Motosikletlere özel park alanları, güvenli yakıt dolumu için kaymaz zeminli pompa adaları ve motorcuların molaları esnasında kullanabileceği park bu konsept ile hizmet veren istasyonların sunduğu hizmetlerden birkaçı.

Aytemiz’in bu konseptle birlikte sektörde önemli bir farkındalık yaratmayı da hedeflediğini belirten Aytemiz Satış Direktörü Tolga Parmaksız; “Motorcu Dostu İstasyonlar projesi, müşteri odaklı hizmet anlayışımızı bir adım daha ileriye taşıyan bir girişim. Bu projemizle, sektörümüzdeki diğer oyunculara da ilham vermeyi ve tüm araç kullanıcıları için istasyonlarda daha iyi bir deneyim sunmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

“SAHADAKİ BAŞARININ ARDINDA SAHANIN YILDIZLARI PROJESİ VAR”

Tüm bu istasyon yatırımları ile eşzamanlı olarak saha ekiplerinin memnuniyeti ve performansını artırmayı hedefleyen Aytemiz, Sahanın Yıldızları projesi ile de bu alanda önemli bir proje yürütüyor. Bu proje ile müşterilerle ilk teması sağlayan istasyon personellerinin ödüllendirilmesini ve çalışan bağlılığını artırmayı hedefliyor.

Bu projeyle çalışan deneyimi ve mutluluğunu ve müşteri memnuniyetini sürekli olarak geliştirmeye odaklandıklarını belirten Aytemiz Satış Direktörü Tolga Parmaksız; “Sahanın Yıldızları ile istasyonlarımızdaki ekiplerimizin önemli rolünü ve müşterilerle kurduğu ilk teması ön planda tutuyoruz. Bu program sayesinde, çalışanlarımızın motivasyonunu artırırken aynı zamanda müşteri memnuniyetini sürdürülebilir bir şekilde iyileştirmeyi amaçlıyoruz. Kaliteli hizmet anlayışımızı destekleyen bu adım, hem çalışanlarımızın hem de müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutmamıza olanak sağlıyor. Aytemiz olarak büyüyen ve gelişen ekiplerimiz, yeni nesil hizmetlerimiz ve genişleyen istasyon ağımızla Türkiye’ye en iyi yolculuk ve mola deneyimini sunmaya devam edeceğiz” dedi.

“BÜYÜMEMİZİ GÜÇLÜ YATIRIMLARLA DESTEKLEYECEĞİZ”

Aytemiz’in istasyon yatırımlarını müşteri odaklı hizmet ve yenilikçilik anlayışıyla sürdürdüğünü belirten Aytemiz Yatırım Direktörü İbrahim Nadiroğlu, “Daima misafirlerinin sesine kulak veren bir şirket olarak attığımız her adımda hızla değişen ihtiyaçlara ve beklentilere yönelik çözümler geliştiriyoruz. Akaryakıt sektöründe uzun yıllardır koruduğumuz kaliteyi bugün sadakat uygulamalarımızdan elektrikli araç şarj hizmetlerine, marketlerimizdeki zengin ürün çeşitlerinden motorcu dostu hizmetlerimize kadar her alana taşıyoruz. Vizyonumuz, akaryakıt istasyonlarını çok yönlü hizmet alanlarına dönüştürmek. Müşterilerilerimize sadece akaryakıt değil, aynı zamanda iyi bir mola deneyimi de sunmayı hedefliyoruz. Yenilikçi ve müşteri odaklı bu çalışmalarımız sürerken istasyon yatırımlarımızı da aynı hızla sürdürüyoruz. Yılın geri kalanı ve 2025’teki yatırımlarımızla birlikte Aytemiz’in yeni nesil hizmet anlayışını Türkiye genelinde yeni istasyonlarda misafirlerimizle buluşturacağız” dedi.

Aytemiz Yatırım Direktörü İbrahim Nadiroğlu bugüne dek yapılan yatırımların hem Aytemiz misafirlerinden hem de bayilerinden tam not aldığını belirtiyor; “Sunduğumuz hizmetler ve yeniliklerle Türkiye genelinde müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri önemli bir uğrak noktası olmayı başardık. Bunu hem yaptığımız müşteri araştırmalarında hem de istasyon ziyaretlerimizde görüyoruz. Bu artan ilgiyle birlikte; terminal kapasitemiz, güçlü lojistik ağımız ve operasyonel mükemmelliğimiz ile de Aytemiz, akaryakıt istasyonu sahiplerinin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Böylelikle hızla büyüyen istasyon ağımızla, sunduğumuz hizmetleri yaygınlaştırmaya odaklanıyoruz. Önümüzdeki yıl da sektördeki hareketliliği ve büyümeyi yenilikçi hizmetler ve güçlü yatırımlarla destekleceğiz.”