Araç yıkama sistemlerinde çıta yükseliyor

Son dönemde su tasarrufuna, kısa sürede güzel sonuçlar elde etmeye ve araca zarar vermeyen materyallere yönelen sektör markaları yıkama sistemlerinde avantajlı fırsatlar sunarak sadakat programlarını da destekliyor.

Araç yıkama sistemlerinde çıta yükseliyor
Petroturk.com
  • Yayınlanma4 Eylül 2024 13:35
  • Güncelleme4 Eylül 2024 13:45

Akaryakıt sektörü markaları, perakende alanında yaptıkları yatırımlarla çıtayı yükseltmeye devam ediyor. İstasyonlarda, yakıt dışı gelirlerde önemli bir yere sahip olan araç yıkama sistemleri yeni teknolojileriyle sektördeki rekabeti artırıyor.

İSTASYONLAR İÇİN OLMAZSA OLMAZ ‘ARAÇ YIKAMA SİSTEMLERİ’

Değişen ve gelişen rekabet koşullarında akaryakıt sektörünün markaları istasyonlarda akaryakıt dışı gelirler alanında yatırımlarını sürdürüyor. Firmalar, müşteri memnuniyetini ve sadakatini artırmak için yeni yıkama sistemlerini devreye sokuyor. Araç yıkama sistemleri temsilcileri yeni teknolojileri, beklentileri ve müşteri taleplerini gazetemizle paylaştı.

Alga Genel Müdürü Servet Hacıoğlu: “KALİTELİ, BAKIMLI VE GÜVENİLİR MAKİNELER TERCİH EDİLİYOR”

Bu sistemlerin uzun ömürlü ve sorunsuz çalışmasını sağlamak için ilk yapılması gereken; kaliteli ve satış sonrası hizmetleri güçlü bir marka seçimi yapmak.

Kronos Enerji Genel Müdürü Tora Satış Direktörü Tuğrul Akseki: “ARAÇ YIKAMA TEKNOLOJİLERİ HIZLI GELİŞİMİNİ SÜRDÜRÜYOR”

Araç yıkama sistemleri temizliği sağlamanın yanında dijital ödeme sistemleriyle entegre çalışabilme özelliği de sunuyor.

Tekser Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Anıl Altun: “AKARYAKIT DIŞI GELİRLERDE ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP”

En büyük önceliğimiz, araçlara hasar vermeden temiz bir yıkama sonucunu düşük miktarda su ve elektrik tüketimiyle almak.

Tora Satış Direktörü Bekir Çavdaro: “VERİMLİ BİR SİSTEM UZUN VADEDE MÜŞTERİ SADAKATİ DE SAĞLIYOR”

Kusursuz ve yüksek kaliteli bir hizmet sunmak, sadece müşteri memnuniyetini artırmakla kalmaz işletmenizin gelirini de önemli ölçüde yükseltir.