SEDAŞ, Düzce Muhtar Dernek Başkanları ile buluştu

Geleneksel Muhtar Dernek Başkanları iletişim toplantısının üçüncüsünü Düzce’de gerçekleştiren SEDAŞ, yerel yönetimin nabzını tutmaya devam ediyor.

SEDAŞ, Düzce Muhtar Dernek Başkanları ile buluştu
Petroturk.com
  • Yayınlanma4 Eylül 2024 10:49

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin Muhtar Dernek Başkanları ile yaptığı etkin iletişim toplantılarının yeni durağı Düzce oldu. Düzce’de kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında yürütülen çalışmalar konusunda Muhtar Dernek Başkanları ile buluşan SEDAŞ Üst Yönetim Ekibi muhtarların talep ve önerilerini dinledi. Toplantıya; SEDAŞ Regülasyon, Strateji ve Uyum Direktörü Mustafa Yılmaz, SEDAŞ Düzce Bölge Müdürü Cem Barlas Kar, SEDAŞ Kurumsal İletişim ve Müşteri İlişkileri Müdürü Efsun Ergin, SEDAŞ Yatırım Planlama Müdürü Ayşegül Kaya, SEDAŞ bölge yöneticileri ve Düzce Muhtarlar Derneği Başkanı Tacettin Kaval ile ilçe muhtar dernek başkanları katıldı.

Toplantıda, SEDAŞ’ın Düzce genelinde hayata geçirdiği projeler, sürdürülen bakım ve onarım çalışmaları ve geleceğe yönelik planlanan yatırımlar detaylı bir şekilde ele alındı. Muhtarlar, bölgelerinde karşılaştıkları altyapı sorunlarını ve bakım ihtiyaçlarını dile getirirken, SEDAŞ yöneticileri bu sorunlara yönelik çözüm odaklı yaklaşımlarını paylaştı. Gündeme gelen talepler doğrultusunda yürütülecek iyileştirme çalışmaları için önerilerde bulunuldu.

Muhtarlardan gelen taleplerin, yerel ihtiyaçların belirlenmesi ve yatırım önceliğinin şekillenmesinde büyük önem taşıdığına dikkat çeken SEDAŞ Üst Yönetim Ekibi, “Düzce’deki elektrik altyapısının modernizasyonu ve hizmet kalitesinin artırılması için yatırımlarımızı sürdürüyoruz.  Düzce’deki muhtarlarımızın görüş ve önerileri hem müşteri memnuniyetini artırma hem de kesintisiz enerji hedefimizi etkin kılma konusunda bizlere yol gösteriyor. Bu toplantılar, bölgeye dair öncelikleri yerinde görmek ve muhtarlarımızla daha yakın bir iş birliği içinde olmak açısından değerli bir fırsat. Katılım gösteren tüm muhtar dernek başkanlarımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Toplantı, ilçe muhtar dernek başkanlarının ayrı ayrı söz alarak kendi bölgelerindeki ihtiyaç ve beklentilerini paylaşmalarıyla sona erdi.