Aksa Doğalgaz’a 2023 yılı faaliyet raporu ile 7 önemli ödül

Aksa Doğalgaz, büyük ödüller kazanmaya devam ediyor. Tohum Gözlemcisi Lalehan Uysal’ın Anadolu Tohumları fotoğraflarının eşliğinde, Anadolu kültürüyle harmanlayarak hazırladığı 2023 Yılı Faaliyet Raporu ile Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi’nin düzenlediği 2023 LACP Vizyon Ödülleri’nde 4 farklı alanda, faaliyet raporlarının ‘Oscar’ları olarak kabul edilen ARC Ödülleri’nde ise 3 farklı kategoride ödülün sahibi olarak toplamda 7 ödüle değer görüldü.

Aksa Doğalgaz’a 2023 yılı faaliyet raporu ile 7 önemli ödül
Petroturk.com
  • Yayınlanma4 Eylül 2024 10:19

Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtımcı şirketi Aksa Doğalgaz, kapsamlı çalışmalarıyla önemli ödüller kazanmaya devam ediyor. 45 bin kilometreyi aşan şebeke uzunluğuyla 27 il merkezi, 306 ilçe ve beldede 5 milyon abonesine doğal gazı güvenle ulaştıran Aksa Doğalgaz, 2023 yılı performansını ve sürdürülebilir büyüme faaliyetlerini içeren 2023 Yılı Faaliyet Raporu ile 7 önemli ödüle değer görüldü. Aksa Doğalgaz, dünyanın en itibarlı halkla ilişkiler platformlarından, San Diego merkezli Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi’nin (LACP) düzenlediği 2023 LACP Vizyon Ödülleri’nde 4, bağımsız ödül kuruluşu MerComm, Inc.’nin düzenlediği ARC Ödülleri’nde ise 3 ödül kazandı.

Dünya Çapında Altın Ödül

Tohum Gözlemcisi Lalehan Uysal’ın Anadolu Tohumları fotoğraflarının eşliğinde Anadolu kültürüyle harmanlayarak hazırladığı, “Yurda, Doğaya, Aşa… Ve Geleceğe” temasıyla yayınlanan 2023 Yılı Faaliyet Raporu ile 2023 LACP Vizyon Ödülleri’nde Dünya Çapında Altın Ödül’e, Bölgesel Hissedarlara En İyi Mektup kategorisinde ise Bronz Ödül’e değer görülen Aksa Doğalgaz, En İyi 20 Türkçe Rapor ve EMEA Bölgesinde En İyi 50 Rapor dallarında gösterdiği çalışmalarla ödül sahibi oldu. LACP Vizyon Ödülleri’nde, dünyanın önde gelen şirketlerine ait çok sayıda faaliyet raporu; Rapor Kapağı, Hissedarlara Mektup, Finansal Rapor, Yaratıcılık ve Mesajın Netliği gibi kriterler dikkate alınarak değerlendiriliyor. Aksa Doğalgaz ayrıca, bağımsız ödül kuruluşu MerComm, Inc.’nin Tasarım, Fotoğraf/Video, PDF Versiyon, Kapak, İç Tasarım, Baskı ve Üretim kategorilerinde değerlendirmelerin yapıldığı ARC Ödülleri’nde Faaliyet Raporunun PDF Versiyonu ile Bronz Ödül, Fotoğraf/Video ile Tasarım/Grafik kategorilerinde iki Altın Ödül daha kazandı.

Doğal gaz şebekesi dünyanın etrafında bir tam tur dönüyor

2023 Yılı Faaliyet Raporu’nda, Türkiye ekonomisine ve paydaşlarına yönelik sorumluluğun bilincinde olarak sürdürülebilir büyüme stratejisi doğrultusunda güçlenen mali sonuçlarını açıklayan Aksa Doğalgaz, 2023 yılında tüm bölgelerinde 5,7 milyar TL yatırım gerçekleştirdiklerini belirtti. Geçtiğimiz yıl bir önceki seneye oranla yüzde 15,5 büyüyerek 44 bin 690 km’ye ulaşan doğal gaz şebekesinin dünyanın etrafında bir tam tur dönecek uzunluğa eriştiğinin bilgisini veren Aksa Doğalgaz, 38 yeni ilçe ve beldeyi daha doğal gazla buluşturduklarını, toplam abone sayısının 5 milyona ulaştığını, yıllık cironun 49,8 milyar TL olduğunu ve öz kaynaklarının yüzde 17,2 artarak 11 milyar TL seviyesine çıktığını ifade etti.

Aksa Doğalgaz 2023 Yılı Faaliyet Raporu, şirketin web sitesinden incelenebiliyor: https://www.aksadogalgaz.com.tr/Aksa-Dogalgaz-Faaliyet-Raporu-2023.pdf