Chery TIGGO 8 Pro Max’e tüketicilerin güveni artıyor

Chery, güçlü ürünleri ve yenilikçi üretim kabiliyetiyle kısa sürede Türkiye pazarında öne çıkmayı başardı. Marka, temmuz ayında tanıttığı TIGGO 8 Pro Max’in kullanıcıları için özel bir teslimat töreni düzenledi ve modelin Türkiye pazarındaki yüksek satış hacmine vurgu yapıldı.

Chery TIGGO 8 Pro Max’e tüketicilerin güveni artıyor
Petroturk.com
  • Yayınlanma27 Ağustos 2024 13:40

Güncellenen modelin lansmanından bu yana TIGGO 8 Pro Max, dış tasarım, iç özellikler, performans ve genel konfigürasyondaki kapsamlı yenilikler sayesinde pazarda hızla beğeni topladı. Fortune 500 desteği ile birlikte Chery TIGGO 8 Pro Max’in itibarı daha da güçlendi ve böylece Türk müşterilerin Chery’e karşı olan güveni ve desteği de artmış oldu

Çin’in en büyük otomotiv üreticilerinden Chery, üst düzey mühendislikle geliştirilen yenilikçi modelleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Markanın Türkiye pazarında da öne çıkan D-SUV modeli TIGGO 8 serisi, kısa süre önce tanıtılan güncel TIGGO 8 Pro Max versiyonu ile önemli bir atılım gerçekleştirdi. Türkiye’de temmuz ayında tanıtılan ve tüketicilerden büyük bir olumlu dönüşle karşılık bulan yeni versiyon, lansmandan bu yana dış tasarım, iç özellikler, performans ve genel konfigürasyondaki kapsamlı yenilikler sayesinde pazarda hızla beğeni topladı. Bu çerçevede, Chery Türkiye bayileri yeni araç sahipleri için teslimat törenleri düzenlemeye başladılar. Chery Yüzbaşıoğlu da yeni müşterileri için toplu bir teslimat töreni düzenleyerek yeni araçlarını sahiplerine teslim etti.

TIGGO 8 Pro Max, dış ve iç tasarımı çekiciliğini daha da artıran sekiz önemli optimizasyondan geçti. Aracın yeni ön tasarımı modern lüksü dinamik estetikle harmanlarken, arka cepheyi kaplayan geniş arka aydınlatma grubu ve iki renkli spoyler aerodinamik gövdeyi güçlendirerek güçlü bir sportiflik hissi uyandırarak kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Çift kavisli ekran, daha gelişmiş enlemesine kiriş ve ayrıntılı CNSL/DP kaplama iç mekandaki yenilikler olarak öne çıkıyor. Bu yeni oluşum hem dokunsal konfor hem de rafine zevk arasında denge sağlıyor. Ayrıca artan gövde boyutu sadece aracın duruşunu güçlendirmekle kalmıyor, aynı zamanda yolcu konforunu da artırıyor.

Fortune 500’e 385’inci sıradan giriş yaptı!

TIGGO 8 Pro Max, sürüş kalitesini ve deneyimini artırarak altı farklı noktada önemli gelişmeler kaydetti. Gelişmiş NVH (Gürültü, Titreşim ve Sertlik) performansı sürüş konforlunu önemli ölçüde artırıyor. Şasinin ve güç aktarma organlarının gelişmiş korozyon direnci aracın dayanıklılığını artıyor ve uzun yıllar dayanım sağlıyor. GSR II sisteminde (yazılım ve donanım) yapılan iyileştirmeler aracın yol tutuş ve sürüş özelliklerini iyileştiriyor. Yapısal olarak BDM, EPS arayüzleri ve yüksek performanslı 8155 çipinin entegrasyonu ile aracın akıllı becerileri daha da güçleniyor. TIGGO 8 Pro Max, teknoloji ve lüksün bir karışımını sunan 14 konfigürasyonu bir araya getiriyor. 19 inçlik düşük sürtünmeli lastikler enerji verimliliğini desteklerken, 24,6 inçlik çift kavisli ekran sürükleyici bir kokpit deneyimi sunuyor. Türkçe sesli komut özelliği araç işlevlerinin kullanımını kolaylaştırıyor, 64 renkli ortam aydınlatması kullanıcının kişiliğini yansıtıyor ve Sony 8 hoparlörlü ses sistemi tiyatro kalitesinde ses deneyimi yaşatıyor. Ön koltuk havalandırması sıcak yaz günlerinde serin bir sürüş sağlıyor, N03-50W kablosuz hızlı şarj ünitesi mobil cihazların her zaman hızlı bir şekilde şarj olmasını sağlarken, torpido aydınlatması, ultra büyük ön cam yıkama suyu haznesi ve çeki demiri gibi pratik özellikler genel sürüş deneyimini ve işlevselliği artırıyor. Ürün güncellemeleri kadar markanın artan etkisi de TIGGO 8 Pro Max’in yüksek satış adetlerine katkı sağlıyor. Çin’in önde gelen otomotiv markası olarak Chery, uluslararası pazarlarda da çok iyi bir üne sahip. Chery, JD Power’ın farklı otomotiv endeksi araştırmalarından 2023 Çin İlk Kalite Araştırması’nda (IQS) bağımsız markalar arasında ilk sırada yer aldı. Bu takdir, sadece markanın ürün kalitesini ve teknolojik yeniliğini değil, aynı zamanda artan uluslararası etkisini de vurguluyor. Chery Holding Group Co., Ltd., ağustos ayında açıklanan Fortune Global 500 listesinde 39,1 milyar dolar işletme geliri ile 385’inci sırada yer aldı. Tüm bu küresel başarılar, Türk tüketicilerin Chery’ye olan güvenini ve desteğini arttırdı.

Yeni kullanıcılar devir teslim töreninde, TIGGO 8 Pro Max’ten memnuniyetlerini dile getirerek, TIGGO 8 Pro Max’i en akıllıca seçimlerinden biri olarak nitelendirdi. TIGGO 8 Pro Max’in başarısı sadece Chery’nin pazardaki itibarını artırmakla kalmadı, aynı zamanda Çin otomotiv markaları adına uluslararası pazarlarda yeni standartlar da belirledi. Teslimat töreni, Chery markasının artan etkisini ve gücünü gösterirken, aynı zamanda her müşteriye destekleri ve güvenleri için yürekten bir teşekkür niteliğini de taşıyor. Chery, gelecekte de Türkiye pazarındaki varlığını daha da iyi ürün ve hizmetlerle derinleştirmeye kararlı.