‘Eren Enerji olarak 35 ülke arasında ilk sıradayız’

Eren Enerji, uluslararası alanda en iyi işverenlerin değerlendirildiği Stevie Awards tarafından iki ödüle layık görüldü.

‘Eren Enerji olarak 35 ülke arasında ilk sıradayız’
Petroturk.com
  • Yayınlanma22 Ağustos 2024 09:31
  • Güncelleme22 Ağustos 2024 10:14

Eren Enerji, 35 ülkeden 1000’den fazla adayın katıldığı ve her yıl düzenli olarak Stevie Awards tarafından verilen uluslararası ödüller kapsamında iki büyük ödül aldı.

“TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Uluslararası alanda en iyi işverenlerin değerlendirildiği Dünya’nın en prestijli programlarından biri olan Stevie Awards tarafından iki büyük ödüle layık görüldük. ‘Best CSR Strategy (En İyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk Stratejisi)’ kategorisinde Altın Ödül ile 35 ülkeden katılım gösteren 1000’den fazla adayı geride bırakarak tüm kategorilerde “Highest Rated Nomination of the Year (Yılın En Yüksek Puan Alan Adaylığı)” ödülü olan Grand Stevie Ödülü’nü kazandık. Bu büyük gururu tüm çalışma arkadaşlarımız ile birlikte yaşıyoruz. Aydınlık bir Türkiye için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

“EN BÜYÜK FİRMALAR ARASINDA YERİMİZİ ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Eren Enerji CEO’su Ömer Buğer ise Eren Enerji ve çalışanlarıyla birlikte büyük bir gurur yaşadıklarını dile getirerek şöyle konuştu: “Kurumsal Sosyal Sorumluluk Stratejimiz” ile katıldığımız iş dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan The Stevie® Awards programında 35 ülkeden 1000’den fazla başvuru arasından en yüksek puanı alarak Grand Award ile ödüllendirilmenin büyük sevinci içerisindeyiz. Tüm süreçlerimizde benimsediğimiz uluslararası en iyi standartlar ile sürekli geliştirme hedefimiz doğrultusunda Dünya’nın en büyük firmaları arasında yerimizi almaya devam edeceğiz.”