Kadoil’in yenilenen istasyonu Çilek Akaryakıt hizmete açıldı

Kadoil yenilediği istasyonu Çilek Akaryakıt’ı düzenlenen törenle hizmete açtı. Açılış töreninde konuşan Kadoil Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nergiz Kadooğlu Çifçi, “Bölgeye yaptığımız yatırımla müşterilerimize daha yakın olmayı ve onların beklentilerini en iyi şekilde karşılamayı hedefliyoruz” dedi.

Kadoil’in yenilenen istasyonu Çilek Akaryakıt hizmete açıldı
Petroturk.com
  • Yayınlanma21 Ağustos 2024 15:59

Kadoil, müşterilerine daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmak amacıyla İstanbul’da son sistem ve son teknolojiyle yenilendiği belirtilen istasyonu Çilek Akaryakıt’ı hizmete açtı. Modern donanımları, geniş hizmet yelpazesi ve müşteri memnuniyetini odak noktası haline getiren anlayışla hizmet sunacağının altı çizilen istasyon, düzenlenen kalabalık bir törenle hizmete girdi.

Açılış törenine Kadoil Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nergiz Kadooğlu Çifçi ve Yönetim Kurulu Üyesi Fettah Kadooğlu, Genel Müdür Yardımcıları Coşkun Duru, Alper Karaeminoğulları başta olmak üzere Kadoil’in birim müdürleri katıldı. Açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlikte istasyon yöneticileri yeni istasyonun bölge halkına sağlayacağı katkılar ve enerji sektörüne getireceği yenilikler hakkında bilgiler verdi.

İstasyonun, hem benzin ve motorin gibi yaygın akaryakıt ürünleri hem de çevreci yakıt alternatifleriyle müşterilerine geniş bir seçenek sunması planlanıyor. Ayrıca, yeni istasyonda yer alan hızlı oto yıkama, geniş ürün gamına sahip market gibi olanakların da bölgedeki sürücüler için hayatı kolaylaştıracağı belirtildi.

“SEKTÖRDEKİ LİDERLİĞİMİZİ PEKİŞTİRECEĞİZ”

Kadoil Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nergiz Kadooğlu Çifçi, açılışta gerçekleştirdiği konuşmada şunları söyledi: “Bölgeye yaptığımız bu yatırımla müşterilerimize daha yakın olmayı ve onların beklentilerini en iyi şekilde karşılamayı hedefl iyoruz. Aynı zamanda çevreye duyarlı ve sürdürülebilir enerji çözümlerimizle sektördeki liderliğimizi pekiştireceğiz.”

“KADOİL’İN PAZARDAKİ PAYINI İSTİKRARLI ŞEKİLDE ARTIRMA HEDEFİ, BU ORTAKLIĞA OLAN İNANCIMIZI DAHA DA PEKİŞTİRDİ”

Öztürk Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Enver Öztürk ise şöyle konuştu: “Yaklaşık dört yıl önce Nergiz Kadooğlu Çifçi’nin liderliğinde Kadoil ile başlattığımız iş birliği, her iki taraf için de güven ve heyecan dolu bir yolculuk oldu. Kısa sürede dört şubede hayata geçirdiğimiz ortaklıklarla önemli bir büyüme sağladık. Kadoil ailesinin çözüm odaklı ve uzlaşmacı yaklaşımı, bu süreçte karşılaştığımız zorlukları aşmamıza yardımcı olurken, birlikte büyüme arzusunu da hep canlı tuttu.”

Kadoil’in sektördeki başarısına vurgu yapan Öztürk, “Kadoil’in pazardaki payını istikrarlı bir şekilde artırma hedefi , bu ortaklığa olan inancımızı daha da pekiştirdi. Önümüzdeki dönemde bu iş birliğini daha da ileriye taşıyarak, sektörde birlikte daha güçlü bir yer edinmeyi amaçlıyoruz. Bizim için bu ortaklık, sadece ticari bir anlaşma değil, aynı zamanda geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan sağlam bir zemin ve uzun vadeli bir dostluk anlamına geliyor” dedi.

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER VE KAMPANYALAR DÜZENLENECEK

Açılışa katılan bölgedeki vatandaş ve sürücüler, yeni istasyonun sağladığı imkanlardan ve kaliteli hizmetten son derece memnun olduklarını ifade ettiler. Haftanın 7 gün 24 saat hizmet verecek olan Çilek Akaryakıt, açılış dolayısıyla özel indirimler ve kampanyalar da düzenlenecek. Kadoil, yenilikçi ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla sektördeki konumunu güçlendirmeye ve daha fazla noktada hizmet vermeye devam edeceğini belirtti.