Günsan Elektrik seminerler düzenledi

Alçak gerilim tesisatı ekipmanları sektörünün önde gelen firmalarından Günsan Elektrik, sektör paydaşları ve iş ortaklarına değer katmak için bilgilendirici seminerler düzenlemeye devam ediyor. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde iş ortaklarıyla buluşan Günsan, son olarak Ankara, Konya, İzmir, Adana ve İstanbul’da düzenlediği seminerlerde, yeni GEO ürün serisi ve 12 bin üyeye ulaşan GEP CLUB’ın (Günsan Elektrikçi Platformu) yenilikleriyle ilgili katılımcılara bilgiler verdi.

Günsan Elektrik seminerler düzenledi
SONER OKUR
  • Yayınlanma13 Ağustos 2024 10:07

Türkiye genelinde 17 bin parçalık portföyünü 36 bayisi aracılığıyla hem ülke içine hem de 50’den fazla ülkeye ulaştıran Günsan Elektrik, ülke genelinde düzenlediği elektrikçi seminerlerine devam ediyor. Ankara, Konya, İzmir ve Adana’da iş ortakları ve elektrikçilerle bir araya gelen Günsan Elektrik, Türkiye çapında elektrikçilerin ve tüm iş ortaklarının bir araya geldiği avantajlı online platformu GEP CLUB’ın yenilikleri ve pratik montaj özellikleri ile ön plana çıkan GEO serisi hakkında katılımcılara bilgi verdi.

GEO serisi, pratik montaj imkanıyla zaman tasarrufu sağlıyor

Ürün gruplarıyla ilgili teknik konularda katılımcıların sorularının yanıtlandığı ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan seminerlerde, ilk olarak Günsan Elektrik’in elektrik ihtiyaçlarına daha konforlu ve pratik bir çözüm sağlamak için tasarlanan GEO serisi tanıtıldı. Rakiplerinden farklılaşan plastik şaseli monoblock mekanizması ile çoklu çerçeve montajlarını kolaylaştıran GEO serisi, güvenlik ve montaj kolaylığını bir arada sunarak kullanıcı dostu bir deneyim sağlıyor. Plastik şasenin geçmeli tasarımı, çoklu çerçeveli montajları oldukça basitleştiriyor ve hızlı bir kurulum süreci sunuyor.

Kısa sürede 12 bin üyeye ulaşan GEP CLUB, teknik kaynaklara ev sahipliği yapıyor

Seminerlerde bir diğer tanıtımı yapılan bir diğer konu ise, Günsan Elektrik’in, 2020 yılında online bir platform olarak kurduğu GEP CLUB’ın yenilikleri oldu. Sektörde bir ilk özelliği taşıyan ve kısa sürede Türkiye’nin 81 ilinde 12 bin üyeye ulaşan online platformun yeni özellikleri anlatıldı. Teknik bilgi gerektiren montaj gibi içerikler konusunda zengin bir kütüphane ve birçok eğitim materyali ile gerekli teknik kaynaklara ev sahipliği yapan GEP CLUB’ın kampanya ve e-öğrenimleri hakkında bilgi verildi.