ODAŞ’tan Müzekart yeniliği

ODAŞ, şirket değerlerinden yola çıkarak “Keşfeden” temasına vurgu yaptığı projesinde tüm çalışanlarına hediye ettiği Müzekart ile onları Türkiye’nin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfe davet ediyor.

ODAŞ’tan Müzekart yeniliği
SONER OKUR
  • Yayınlanma7 Ağustos 2024 10:34

Enerji, madencilik ve turizm sektörlerinde faaliyette olan ODAŞ, çalışanlarına sunduğu yan haklara bir yenisini ekledi. Şirket değerlerinden yola çıkan ODAŞ, “Keşfeden” temasına vurgu yaparak tüm çalışanlarına Müzekart yan hakkını sunduğunu duyurdu. Mevcut çalışanların yanı sıra ODAŞ’ta işe başlayan herkes bu haktan faydalanabilecek.

İnsanı odağına alan politikasıyla ODAŞ, Türkiye’nin zenginliklerini çalışanlarıyla birlikte keşfederek takım ruhunu güçlendirmek amacıyla onları keyifli bir “yolculuğa” davet ediyor. ODAŞ bünyesinde 1000’e yakın çalışana dağıtılan Müzekart, bir yıl boyunca T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Milli Saraylar Başkanlığı’na bağlı 350’den fazla müze ve ören yerinde geçerli olacak. ODAŞ çalışanları, Müzekart ile Türkiye’nin dört bir yanındaki zenginlikleri ücretsiz olarak ziyaret ederek keşfe çıkabilecek.

Keşfeden, dinamik, çevik ve yenilikçi bir anlayış 

ODAŞ; birlikte gelişim ve değişime açık, dinamik, öğrenmenin gücüne inanan, gelişimi ilke edinen, güvenilirliği temel alan ve yenilikçi değerlerini misyon ediniyor. ODAŞ’ın çalışanlarına sunduğu yan haklar arasında;   evden çalışmaya olanak sunan hibrit çalışma modeli, babalık/analık izni, yabancı dil desteği gibi imkanlar bulunuyor. Bunun yanı sıra yeteneklerielde tutmak için yılda bir kez verilen performans primi, Yaşam Destek Paketleri, çalışanların evlilik ve doğum dönemlerinde sunulan destekler, özel/tamamlayıcı sağlık sigortasıve ihtiyacı olanlara taksitli avans gibi yan haklar da sunuluyor. ODAŞ, bunların yanı sıra işveren markasını güçlendirmek ve yetenekleri korumak için yeni haklar üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor.

ODAŞ İnsan ve Kültür Direktörü İnci Arıkan, “Odaş ailesi olarak çevremizi, ülkemizi keşfetmek adına yaptığımız yolculukların bizi geliştirdiğine ve beslediğine inanıyoruz. Çevik, dinamik ve yenilikçi iş anlayışımızı çalışanlarımızla birlikte uygulamanın yolunun öncelikle ülkemizin zenginliklerini keşfetmekten geçtiğini düşünüyor ve Müzekart ile tüm çalışanlarımızı keyifli bir “yolculuğa” davet ediyoruz” dedi.